Obavijesti

Sport

Komentari 6

Cedevita razbila MZT kod kuće na pogon Boatrighta i Jamesa

Cedevita razbila MZT kod kuće na pogon Boatrighta i Jamesa
5

Cedevitu su do uvjerljive pobjede predvodili Ryan Boatright sa 20 koševa, Rashad James sa 15 koševa i pet skokova, te Miro Bilan sa 14 koševa i šest skokova

VIDEO

U susretu 8. kola A skupine Eurokupa košarkaši Cedevite su dvorani II Doma sportova pobijedili skopski MZT 95-61 ostvarivši petu pobjedu u skupini.

Bio je to treći sraz Cedevite i MZT-a ove sezone i treća pobjeda hrvatskog prvaka. U ABA ligi je Cedevita u 'dvojci' slavila 82:61, dok je u prvom susretu u Eurokupu na gostovanju pobijedila 89-85.

Na klupi MZT-a europsku premijeru imao je hrvatski stručnjak Ante Nazor koji je prije desetak dana preuzeo skopski sastav. Nazor je kao trener Zadra (2012/13. i 2014-16) bio 'crna mačka' za Cedevitu protiv koje je imao pozitivan skor 9-7, a čak četiri puta je Nazor sa Zadrom slavio u Domu sportova. Ovoga puta nije uspio.

Cedevitu su do uvjerljive pobjede predvodili Ryan Boatright sa 20 koševa, Rashad James sa 15 koševa i pet skokova, te Miro Bilan sa 14 koševa i šest skokova. Kod gostiju najefikasniji su bili Jure Lalić sa 14 i Stefan Sinovec sa 10 koševa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugom susretu iz skupine Nižnji Novgorod je pobijedio Lietkabelis 91-89.

Na ljestvici vodi Cedevita sa 12 bodova, Gran Canarija ima bod manje i utakmicu manje, a zatim slijede Lietkabelis (10), Nižnji (9) i MZT (6).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...