Obavijesti

Sport

Komentari 8

Cedevita slavila u Draženovu domu i stigla nadomak titule

Cedevita slavila u Draženovu domu i stigla nadomak titule
6

Presudila je naša duža klupa. Htio bih da to riješimo u utorak, ali moramo na pravi način ući u tu utakmicu, rekao je Jasmin Repeša nakon slavlja kod Cibone (69-61)

VIDEO

Košarkaši Cedevite pobijedili su Cibonu u Draženovu domu 69-61 u drugoj utakmici finalne serije za prvaka Hrvatske. Cedevita je ovom pobjedom povela 2-0 u seriji i stigla nadomak titule. 

U utorak će imati prvu meč-loptu na svom terenu.

- Čestitao bih igračima obje momčadi. Nije bilo lako u ovim uvjetima, bilo je izuzetno vruće. Bilo je neizvjesno, ne baš kvalitetna utakmica, ali stvarno nije bilo lako igrati. Nismo dobro ušli u utakmicu. Presudila je naša duža klupa. Htio bih da to riješimo u utorak, ali moramo na pravi način ući u tu utakmicu - rekao je trener Cedevite, Jasmin Repeša.

Cibona je dobro ušla u utakmicu, vodila prvih 9 minuta, no onda je Cedevita počela bolje igrati. Na kraju su Cibonini igrači ostali bez daha, posebno Dario Šarić i Blassingame. 

- Cedevita je odigrala kvalitetnu obranu, dobro su igrali na Šarića. Presudila je kraća rotacija, ostali smo bez snage. Nismo dobro ušli u četvrtu četvrtinu. Zasluženo su nas dobili - rekao je Slaven Rimac, trener Cibone.

Najbolji je kod gostiju bio Nolan Smith s 19 koševa, Tomislav Zubčić zabio je 11. Cibonu je predvodio Dario Šarić sa 17 koševa i 11 skokova i Blassingame s 13 koševa.

Odali počast Draženu 

Minutom šutnje uoči utakmice i transparentom na tribinama, igrači i navijači odali su počast Draženu Petroviću, košarkaškoj legendi koja nas je na današnji dan prije 21 godinu prerano napustila.

Finalna serija:

  • Cibona - Cedevita 61-69 (Cedevita vodi 2-0)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju