Obavijesti

Sport

Komentari 343

Didenko ih šokirao: Dinamo izgubio u sučevoj nadoknadi

Didenko ih šokirao: Dinamo izgubio u sučevoj nadoknadi
1

Dinamo je do 78. minute imao pobjedu u svojim rukama golom Beqiraja iz 20. minute, a onda je Černomorec ponovio scenarij iz Zagreba i slavio u nadoknadi 2-1

VIDEO

Europska liga ove sezone za Dinamo je kao najgori san iz kojeg se nikako ne može probuditi, a noćna mora uvijek završava na isti način - još jednim porazom.

'Modrima' je Freddie Krueger Černomorec, koji je u 5. kolu natjecanja priredio deja vu scenarij iz Maksimira na otvaranju Europske lige.

Kao i u prvoj utakmici Dinamo je poveo protiv Ukrajinaca da bi teren napustili pognute glave zbog poraza. Iako su 'modri' još u Eindhovenu izgubili svaku šansu za prezimljavanje u Europi, ovaj poraz bio je puno bolniji nego onaj prije dva mjeseca.

Do 78. minute igrači Zorana Mamića bili su nadomak prve pobjede u skupini te ujedno prve europske u tri godine, no gubitnički mentalitet ponovo je došao na dnevni red te je Černomorec u sudačkoj nadoknadi došao do pobjede 2-1.

Fatos Beqiraj donio je vodstvo Dinamu u 20. minuti zabivši iz prve nakon ubačaja Pinta s desne strane. 'Modri' su kontrolirali igru protiv neuvjerljivog protivnika, a u nastavku crnogorski reprezentativac propustio je povećati vodstvo u 59. minuti.

Kako to bi kod Dinama, kad inicijativu nije materijalizirao golom, domaćin je to, kao i u prvoj utakmici, kaznio golom, u 78. minuti. Nakon ubačaja Bergera iz kornera, Antonov je na drugoj stativi matirao Zeleniku za 1-1. Černomorec je u posljednjim minutama dobio krila, a Dinamo je na nevjerojatan način izgubio u prvoj minuti sudačke nadoknade. Nakon što je Zelenika obranio šut, lopta se praktički odbila od Didenka, koji je s metra poslao loptu u mrežu za novu pobjedu Ukrajinaca 2-1.

Dinamo je propustio veliku priliku da u skupinama u europskim natjecanjima pobijedi prvi put nakon gostovanja kod Club Bruggea u rujnu 2010. godine, a Beqirajev gol prvi je u gostima nakon poraza od Reala Madrida na Santiago Bernabeuu 2011.

Europska liga, skupina B:

  • Černomorec - Dinamo 2-1
  • Ludogorec - PSV 2-0
  • Ljestvica: 1. Ludogorec 13, 2. PSV 7, 3. Černomorec 7, 4. Dinamo 1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 343
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku