Sport

Komentari 78

Čestitka Hrvatskoj na ulasku u EU: Allianz Arena crveno-bijela

Čestitka Hrvatskoj na ulasku u EU: Allianz Arena crveno-bijela

Drago nam je vidjeti jedan od najljepših stadiona na svijetu u bojama hrvatskog grba. Ova simbolika jasno govori da smo kao nacija cijenjeni, rekao je Boris Galić

Svečanosti ulaska Hrvatske u EU pridružio se i aktualni europski prvak Bayern koji je ovaj doživljaj obilježio tako što je njihov stadion Allianz Arena zasvijetlio u bojama hrvatskog grba.

Allianz Arena će u crveno-bijelim bojama biti od 22 sata pa do 2 ujutro.

- Drago nam je vidjeti jedan od najljepših stadiona na svijetu u bojama hrvatskog grba. Ova simbolika jasno govori da smo kao nacija cijenjeni i u sportu i u našem poslu. Nadamo se da će ulazak Republike Hrvatske u EU našim klijentima olakšati poslovanje i donijeti nova radna mjesta. Allianz će u tom procesu nastojati biti dobar partner - poručio je Boris Galić, predsjednik Uprave Allianz Zagreb, na čiju je inicijativu pokrenuta ideja o osvjetljenju najpoznatijeg njemačkog stadiona u hrvatske boje.

Na ovaj potez posebno je ponosan hrvatski napadač u redovima Bavaraca Mario Mandžukić.

- Ponosan sam što Hrvatska ulazi u Europsku uniju, a zahvaljujući impresivnom osvjetljenju Allianz Arena će na nekoliko sati biti i hrvatska - rekao je Mandžukić.

Najčitaniji članci