Obavijesti

Sport

Komentari 0

"Četiri asa" na kraju će dijeliti samo deset bodova?

"Četiri asa" na kraju će dijeliti samo deset bodova?
1

Završi li sutrašnji spust kako je završio trening u četvrtak, bit će neviđene gužve na vrhu u poretku za veliki Kristalni globus Svjetskog kupa

VIDEO

Ako je vjerovati treningu spusta, koji su najbolji svjetski skijaši odvozili u četvrtak, dan učDi samog natjecanja, Ivica Kostelići nakon današnje bi utrke mogao ostati vodeći skijaš svijeta. Nije briljirao u Norveškoj, stazu u Kvitfjellu prošao je za minutu i 52,55 sekundi, što je bilo 43. vrijeme. No ni najbliža konkurencija nije se proslavila. Prvi pratitelj, Benjamin Raich, zakasnio je još 16 stotinki više za Ivicom. U takvom bi raspletu obojica ostali bez bodova i razlika na vrhu ostala bi dva boda u korist Ivice.
No zato je Didier Cuche bio najbrži, a Aksel Lund Svindal drugi. Ponove li se danas takvi rezultati, njih dvojica, Kostelić i Raich, bili bi stiješnjeni unutar 10 bodova. Ivica bi imao 837, Raich 835, Svindal 831, a Cuche 827. Jean-Baptiste Grange, koji ne vozi spust, pao bi na peto mjesto i vrebao iz pozadine.
Rasplet lude i neizvjesne sezone počinje u 11.30 sati, nastavlja se novim spustom u subotu i superveleslalomom u nedjelju.

PAVLEK: ODUSTAJANJE NE DOLAZI U OBZIR
To je dobro za prvi spust nakon mjesec dana. Zaostatak nije loš s obzirom da je Ivica skijao u slalomskom kostimu - rekao je direktor reprezentacije Vedran Pavlek.
Nakon utrka u Kranjskoj gori prošlog vikenda Ivicu su leđa izluđivala. U utorak nije primio tablete kako bi barem malo odmorio tijelo, a od srijede je ponovno na terapijama.
- Leđa su dobro nakon tri dana odmora. Ono što je važno je da su dobro podnijela skokove - rekao je Pavlek.
Trening su sjajno odvozili Ivičini glavni konkurenti za naslov Didier Cuche i Axel Lund Svindal zauzevši prva dva mjesta.
- U mnogo slučajeva trening nije nikakvo mjerilo - zaključio je Pavlek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger