Obavijesti

Sport

Komentari 32

Ronaldo skinuo rekord, voditelj pokazao zavidno znanje o SP-u

Ronaldo skinuo rekord, voditelj pokazao zavidno znanje o SP-u

Peti dan SP-a u Katru otvorila je Švicarska koja je pobijedila Kamerun 1-0. Uslijedio je remi Urugvaja i J. Koreje, u 17 sati nastupaju Portugal i Gana, a posljednji su Brazil i Srbija u 20 sati

POGLEDAJTE VIDEO: DALIĆ NAKON REMIJA S MAROKOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
VODITELJ LJUBITELJ SP-A

Moram priznati na ovom videu nisam pogodio sve točne strijelce, u brzini mi se dogodio i poneki promašaj ha ha ha. Oduvijek sam bio veliki fan svjetskih prvenstava, puno su mi draža nego europska tako da se oko njih i puno bolje sjećam događaja, započeo je za 24sata novinar HRT-a i voditelj emisije 'Qatara' Ivan Dorian Molnar o videu na kojem nabraja sve rezultate i strijelce sa Svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

KANADSKI IZBORNIK

Nakon poraza od Belgije (1-0), kanadski izbornik John Herdman okupio je svoje igrače u krug i zaurlao:

- Pripadamo ovdje, pokazali smo to, a u nedjelju ćemo s*ebati Hrvatsku! Idemooooooooo - rekao je svojim reprezentativcima.

Da je sportski i korektno, nije. Štoviše, pomalo i nedostatak poštovanja prema viceprvaku svijeta, no Herdman je našao način kako da motivira svoje igrače. Njegovo pravo, a i pravo 'vatrenih' je da im to bude dodatan motiv. A bolju motivaciju nisu mogli dobiti. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

RONALDOV POSLJEDNJI PLES

Trideset i sedam mu je godina na leđima, a moglo bi ovo biti i posljednje Svjetsko prvenstvo za Cristiana Ronalda. S kapetanskom trakom oko ruke poveo je svoje Portugal na startu Mundijala u skupini H protiv Gane, a slomio se prilikom intoniranja himni. Emocije su tu, svjestan je da njegovo vrijeme polako dolazi kraju.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

REKORD GVARDIOLA

Joško Gvardiol (20) je na otvaranju Svjetskog prvenstva odigrao sjajnu utakmicu protiv Maroka. Dominirao zadnjom linijom hrvatske obrane, svojim mogućnostima šokirao i strane novinare na Al Bayt stadionu. Ali, i porušio neke ozbiljne rekorde.

Više čitajte OVDJE.

PRIČA O IZBORNIKU KANADE

Četiri dana uoči utakmice protiv Kanade hrvatski nogometaši dobili su najbolju moguću motivaciju. John Herdman prešao je granicu dobrog i sportskog ukusa, izbornik Kanade pobrinuo se da ga i puno prije nego lopta krene s centra u nedjelju u 17 sati Hrvati dobro zapamte. Vjerujemo da će oko 19 sati on još bolje i Hrvate.

Tko je on, čitajte OVDJE.

Komentari 32