Obavijesti

Sport

Komentari 9

Chago: Eto’o i dečki zaista su me lijepo primili u repku

Chago: Eto’o i dečki zaista su me lijepo primili u repku
1

Upoznao sam Eto’oa, malo smo razgovarali i sjajno me primio. Tu su i Geremi, Rigobert Song. Svi su ljubazni prema meni, kaže sretni Chago

VIDEO

U nedjelju u 16.30 reprezentacija Kameruna igra protiv Maroka. Prvi put u reprezentativnom društvu je i Mathias Chago.
- Još uvijek sve izgleda nestvarno. Upoznao sam velikog Samuela Eto’oa, malo smo razgovarali i sjajno me primio. Tu su i Newcastleov Geremi, slavni Rigobert Song. Ma svi su ljubazni prema meni, zaista sam presretan. Oduvijek sam sanjao da zaigram za reprezentaciju i upoznam Eto’oa. Eto, sad mi se sve ostvarilo - rekao je Dinamov vezni igrač.
U Hrvatsku je stigao 2002. Igrao je u osječkom Metalcu, a u Dinamo stigao 2005. Dugo se mučio s ozljedama, zbog trbušnog zida i prepona pod upitnikom je bila i karijera.
- Bilo mi je jako teško. Nisam znao što da radim. Nakon dvije godine pauze i svih pehova koje sam imao mogu samo reći da sam sretan što još uopće nosim kopačke - sa sjetom se sjeća Mathias Chago.
Na Maksimir su “inkognito” nekoliko puta navratili emisari kamerunske reprezentacije i gledali Mathiasa. On nije imao pojma.
- Gledali su me a da nisam uopće o tome znao. Na njihovu preporuku, odlučili su me pozvati u reprezentaciju - kaže Chago.
Odmah nakon poziva javio se najbližima.
- Obitelj mi je presretna. U Yaoundeu se još uvijek slavi moj dolazak u reprezentaciju. Toliko je kamerunskih nogometaša u Francuskoj, Engleskoj i ostalim ligama da je pravo čudo kako sam i ja u tom društvu - kaže.
Kamerun je izgubio prvi susret u skupini od Toga 1-0, a Maroko je poražen od Gabona.
- Utakmica protiv Maroka nam je jako bitna, gotovo presudna za odlazak na SP 2010. Moramo pobijediti. Stadion je već sada rasprodan i to nam je velika prednost. Još ako bi mi izbornik dao koju minutu... - završio je presretni Mathias Chago.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani