Obavijesti

Sport

Komentari 190

Chelseaju tri boda u Londonu, Liverpoolu tek peto mjesto...

Chelseaju tri boda u Londonu, Liverpoolu tek peto mjesto...
14

Chelsea je u 19. kolu na svom Stamford Bridgeu slavio protiv Liverpoola rezultatom 2-1 i tako svoju 2013. godinu završio na trećem mjestu iza vodećeg Arsenala...

VIDEO

Nakon što je Božić dočekao na prvom mjestu tablice, Liverpool Novu godinu čeka na prilično tužnom petom mjestu iza gradskog rivala Evertona koji je s jednim bodom prednosti trenutno četvrti. 

Chelsea je u 19. kolu na svom Stamford Bridgeu slavio protiv 'redsa' rezultatom 2-1 i tako svoju 2013. godinu završio na trećem mjestu sa samo dva boda zaostatka za vodećim Arsenalom te samo jednim bodom manje od drugoplasiranog Manchester Cityja. 

Poveo je Liverpool već u trećoj minuti. Nakon što je Coutinho izveo slobodan udarac s nekih 25 metara iskosa s lijeve strane, te nakon što je udarac glavom Suareza odbio Ivanović, Škrtel je pogodio za vodstvo 'redsa'.

Za domaćine je izjednačio Hazard koji je u 17. minuti odlično povukao loptu do šesnaesterca gostiju i sjajnim udarcem zabio za 1-1 na Stamford Bridgeu. Za potpuni preokret domaćina pogodio je Samuel Eto'o u 34. minuti nakon što je odlično po desnoj strani prošao Oscar i ubacio u sredinu. 

Liverpool je u drugo poluvrijeme ušao puno žešći i nakon deset minuta igre u nastavku imao posjed lopte od čak 76-24 posto u svoju korist. U 52. minuti Sakho je odlično pucao glavom na nabacivanje Hendersona, a, njegova visoka lopta završila je na gredi pokraj ukopanog Čecha. 

Nesretni Rodgers

U 63.  minuti John Terry je u kaznenom prostoru srušio Luisa Suareza i sudac Webb je vrlo lako mogao pokazati na bijelu točku, no umjesto toga samo je odmahnuo rukom. Nema sumnje kako u stožeru 'redsa' ponovno neće biti zadovoljni suđenjem pogotovo nakon što se nešto slično ponovilo i u 82. minuti kada je Samuel Eto'o neopreznim startom u šesnaestercu tijelom srušio Luisa Suareza, međutim Webb ni tada nije ništa sudio. 

Liverpool je do kraja utakmice pokušavao, no nikako nije uspio ozbiljnije zaprijetiti, a za veću pobjedu domaćina mogao je vrlo lako zabiti Torres u 89. minuti kada je pobjegao po desnoj strani, ali i pucao ravno u Mignoleta

Emocije su dodatno proradile na terenu kada je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Oscar divljački startao na Lucasu koji je 'poludio' i zbog toga ga primio za vrat i odgurnuo. Veći sukob spriječio je sudac Webb i pokazao obojici žuti karton. 

Nakon posljednjeg zvižduka glavnog suca Webba, Jose Mourinho je pozivao navijače na slavlje, ali i srdačno pozdravio svog prijatelja na suprotnoj strani Brendana Rodgersa koji je prilično nesretno ostao bez bodova u dva derbija za redom, jer ga nisu 'pomazile' niti sudačke odluke, a niti činjenica da mu u dvije ključne utakmice zbog ozljede nisu mogli igrati Steven Gerrard i Daniel Sturridge

U posljednjoj utakmici 19. kola Tottenham je na svom stadionu svladao Stoke City rezultatom 3:0 golovima Soldada, Dembelea i Lennona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače