Obavijesti

Sport

Komentari 4

Chelsea izbacio Leicester, Man United u polufinalu na 'spurse'

Chelsea izbacio Leicester, Man United u polufinalu na 'spurse'
1

Pitanje putnika u polufinale riješeno je u 105. minuti kada Pedro sjajno koristi ubacivanje Kantea i matira istrčalog danskog čuvara mreže za vodstvo gostiju

VIDEO

Chelsea se, pobijedivši nakon produžetaka rezultatom 1:2 (1:1) na gostovanju kod Leicester Citya, plasirao u polufinale FA kupa drugu sezonu zaredom.

Junak londoskog sastava bio je Conteov joker s klupe Pedro koji je ušao na početku prvog produžetka te golom osigurao trijumf bluesa u najstarijem klupskom natjecanju na svijetu.

Isto tako, valja istaknuti kako je španjolski napadač Alvaro Morata zatresao mrežu prvi puta u ovoj godini.

Utakmica na King Power Stadiumu nije obilovala prilikama, pa smo prvu pravu situaciju vidjeli tek u 28. minuti kada je Alvaro Morata loše reagirao u obećavajućoj situaciji.

Ipak, 14 minuta potom, Španjolac se iskupio za svoje propuste te je zabio pogodak nakon krasne duboke lopte Williana.

Morati je ovo prvi pogodak nakon 13 utakmica suše, zadnji je zabio još u prosincu 2017. godine.

Veliku priliku za lisice propustio je Jamie Vardy u 53. minuti. Njegov udarac glavom otišao je daleko preko vrata bluesa.

Ali, jedna od zvijezdi povijesnog Leicesterovog osvajanja Premiershipa ne može zauvijek promašivati! U 73. minuti baš se Vardy najbolje snašao tijekom gužve u kaznenom prostoru i donio domaćem sastavu izjednačenje.

Engleski napadač voli jake klubove - protiv momčadi iz velike otočke šestorke zabio je čak 10 golova u 12 nastupa ove sezone.

Tri minute prije isteka regularnog dijela Schmeichel brani još jedan pokušaj razigranog Morate, a zatim utakmica ulazi u produžetke.

Pitanje putnika u polufinale riješeno je u 105. minuti kada Pedro sjajno koristi ubacivanje Kantea i matira istrčalog danskog čuvara mreže za vodstvo gostiju.

Zanimljivo je kako je strijelac odlučujućeg pogotka u igru ušao samo 13 minuta ranije - pravi pogodak s klupe za pričuve!

U drugom današnje četvrtfinalu Southampton je porazio Wigan s 2:0.

Mreže su mirovale do 62. minute kada je za svece pogodio Hojbjerg.

U 73. minuti tračak nade Wiganu ostavlja njihov vratar obranivši kazneni udarac Gabbiadinija, ali točku na i postavlja Cedric u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Tako su se Chelsea i Southampton priključili Tottenhamu i Manchester Unitedu koji su polufinale izborili u subotu.

Ždrijeb polufinala, održan odmah po završetku susreta, spojio je Tottenham i Manchester United te Chelsea i Southampton.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...