Obavijesti

Sport

Komentari 101

Chelsea je golom Ivanovića u produžetku izbacio Liverpool

Chelsea je golom Ivanovića u produžetku izbacio Liverpool
7

Golom Branislava Ivanovića u četvrtoj minuti produžetka na Stamford Bridgeu momčad Josea Mourinha svladala je Liverpool i plasirala se u finale Liga kupa...

VIDEO

Nakon što je prva utakmica engleskog polufinala Liga kupa na Anfieldu završila 1-1 , odigran je i uzvrat na Stamford Bridgeu . U odličnoj utakmici visokog tempa slavili su domaćini 1-0 golom Branislava Ivanovića u četvrtoj minuti produžetka.

Od prve minute Liverpool je bio bolja momčad u Londonu i nekoliko puta prijetio preko Sterlinga , no uvijek je nedostajao pravi udarac koji bi prošao i pokraj odličnog Courtoisa .

U 23. minuti Škrtel je u startu na Costu u šesnaestercu stao Brazilcu sa španjolskom putovnicom na stopalo , a igrači i kompletna klupa domaćina tražila je penal , no glavni sudac Michael Oliver samo je odmahnuo rukom .

Coutinho je sedam minuta kasnije napravio pravi slalom kroz sredinu obrane Chelseaja , no njegov udarac ponovno je obranio belgijski golman . S druge pak strane nekoliko dobrih obrana imao je i njegov sunarodnjak Mignolet pa se na odmor otišlo bez golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Visoki ritam i nervoza na travnjaku

U 59. minuti Hazard je napravio sličnu stvar kao Sterling u prvom poluvremenu, no niti njegov udarac nije završio u golu. Mignolet i dvije minute kasnije odlično nogom brani udarac Coste koji se odbio od Škrtela , a u 66. minuti Henderson je igrao rukom i trebao zasluženo dobiti drugi žuti karton, no Oliver mu je ' progledao kroz prste '.

Obje su ekipe u visokom ritmu tražile gol do zadnje sekunde četvrte minute sudačke nadoknade, no nije bilo golova te se otišlo u produžetke .

U četvrtoj minuti nastavka Mariju Balotelliju je pobjegao Branislav Ivanović i u skoku neometan glavom pogodio za 1-0 . Bio je to gol za pobjedu i prolazak u finale Liga kupa jer 'redsi' nisu uspjeli izjednačiti iz nekoliko dobrih prilika. U 100. minuti Henderson je ostao sam, ali glavom je pucao nekoliko centimetara pokraj gola .

Chelsea će svog protivnika u finalu saznati sutra kada drugi polufinale igraju Tottenham i Sheffield United , a spomenimo i kako je Dejan Lovren cijelu utakmicu odgledao s klupe za pričuvne igrače .

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi