Obavijesti

Sport

Komentari 29

Chelsea lako riješio Norwich, slavio i City, tek remi Evertona

Chelsea lako riješio Norwich, slavio i City, tek remi Evertona
13

Prve dvije momčadi Premiershipa, Chelsea i Manchester City lako su svladale svoje protivnike. Chelsea je u 7. kolu dobio Norwich 4-1, a 'građani' Sunderland 3-0

VIDEO

Chelsea je s 4-1 svladao Norwich na svom Stamford Bridgeu. Iako su gosti poveli nakon deset minuta igre, domaćini su vrlo brzo odgovorili. Prvo je zabio Torres, a onda su se zaredali Lampard i nakon pola sata igre i novo pojačanje 'bluesa' Eden Hazard.

Drugo poluvrijeme nije donijelo previše uzbuđenja. Potvrda uvjerljive pobjede Chelsea stigla je u u 76. minuti kada je Ivanović postavio konačnih 4-1 u slavlju vodeće momčadi Premiershipa.

Chelsea ima četiri boda prednosti pred drugoplasiranim Cityjem koji je u ranijem susretu nadigrao Sunderland i upisao novu pobjedu. Momčad Roberta Mancinija slavila je na svom terenu 3-0, golovima Kolarova, oporavljenog Kuna Aguera i Milnera.

City je poveo u 5. minuti susreta golom Kolarova koji je slobodni udarac s dvadesetak metara pospremio u protivničku mrežu. Gol Sunderlanda zatrpali su i Aguero koji se nakon ozljede na travnjak vratio u sjajnoj formi i niže uvjerljive nastupe, te Milner koji je postavio konačnih 3-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

City uoči stanke koja im predstoji zbog reprezentativnih obaveza igrača novom pobjedom pokazuje da ne mislim gubiti korak za vodećim Chelseajem.

Zakočio je zato Everton, treća momčad lige, koji je s Wiganom odigrao 2-2.

Wigan je stigao do vodstva golom Konea u 10. minuti. Vrlo brzo stigao je odgovor gostiju i to preko Nikice Jelavića koji opet nije propustio priliku upisati se među strijelce. Već iduće minute na ubacivanje Pienaara najbolje je reagirao Jelavić i zabio za 1-1. 

No gol hrvatskog reprezentativca, četvrti u sezoni, ovog puta Evertonu nije bio dovoljan. Domaćini su stigli do novog vodstva preko Di Santa koji je loptu poslao točno pod gredu.

Činilo se kako će susret završiti u korist domaćina, no poraz Evertona spriječio je u samoj završnici Baines. Belgijski reprezentativac u redovima Evertona, Kevin Mirallas srušen je u kaznenom prostoru Wigana. S jedanest je metara precizan bio Baines koji je svojim golom donio remi Evertonu.


Premiership, 7. kolo:

Manchester City - Sunderland 3-0 (Kolarov 5, Agüero 60, Milner 88)

Chelsea - Norwich 4-1 (Torres 14, Lampard 22, Hazard 31, Ivanović 76 / Holt 11)

Wigan - Everton 2-2 (Kone 10, Di Santo 23 / Jelavić 11, Baines 87-11m)

West Bromwich - QPR 3-2 (Morrison 5, Gera 23, Mulumbu 85 / Taarabt 35, Granero 90+1)

Swansea - Reading 2-2 (Michu 71, Routledge 78 / Pogrebnjak 31, Hunt 44)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.