Obavijesti

Sport

Komentari 0

Chelsea opet kiksao! Ispustio dva gola, Watford ispao iz lige

Chelsea opet kiksao! Ispustio dva gola, Watford ispao iz lige

'Plavi' su sve imali u svojim rukama, držali 2-0 do 79. minute, a onda je uslijedio raspad sistema. Novim kiksom kompromitiran je i plasman u Ligu prvaka jer Arsenal i Tottenham s utakmicama manje dišu za vratom

VIDEO

Nogometaši Chelseaja u susretu su 36. kola Premier lige još jednom kiksali odigravši na svom Stamford Bridgeu samo 2-2 (0-0) protiv Wolverhampton Wanderersa iako su do 79. minute imali prednost od 2-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Kovin prijatelj velečasni

Pokretanje videa...

Kovačićev prijatelj velečasni 02:32

Chelsea je poveo s dva brza pogotka Lukakua (56-11m, 58), prvoga je postigao iz kaznenog udarca kojega je sam i izborio, a drugoga odmah potom nakon što ga je uposlio Pulišić iskoristivši pogrešku kapetana gostiju Coadyja. No, "vukovi" su smanjili na 2-1 preciznim udarcem Trincaoa (79), da bi se u posljednjim sekundama utakmice Coady (90+7) iskupio za pogrešku i udarcem glavom poravnao na 2-2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Treći Chelsea sada ima 67 bodova, samo četiri više od četvrtog Arsenala i šest više od petog Tottenham Hotspura koji su odigrali po susret manje te "plavima" više nije osigurano jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Premier League - Chelsea v Wolverhampton Wanderers

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za Chelsea.

Wolverhampton je osmi sa 50 bodova.

Minimalnim 0-1 (0-1) porazom na gostovanju kod Crystal Palacea Watford je izgubio i teoretske izglede za ostanak u Premier ligi te se pridružio Norwich Cityju na putu u drugu ligu. Jedini gol na utakmici postigao je Zaha iz penala u 31. minuti.

Pretposljednji Watford tako je ostao na 22 boda,  nedostižnih 12 manje od 16. Burnleya i 17. Leeds Uniteda koji drže posljednja mjesta koja osiguravaju ostanak.

Premier League - Crystal Palace v Watford

Burnley je uvelike kompromitirao svoje izglede za spas, nizu pozitivnih rezultata došao je kraj domaćim 1-3 (0-2) porazom od Aston Ville. Gosti iz Birminghama poveli su sa 3-0 preko Ingsa (7), Buendije (31) i Watkinsa (52), da bi Cornet (90+1) samo ublažio poraz domaćih.

Burnley do kraja sezone ima za odigrati još tri utakmice, Leedsu su preostale četiri, a 18. Evertonu, koji ima dva boda manje, još pet. Od ta tri sastava jedan će se pridružiti Norwichu i Watfordu na putu u drugu ligu.

Na čelu je Manchester City sa 83 boda, jednim više od drugog Liverpoola.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića