Obavijesti

Sport

Komentari 12

Chelsea želi Ivana Rakitića i Jermainea Jonesa

Chelsea želi Ivana Rakitića i Jermainea  Jonesa
1

Ivan Rakitić skrenuo je sjajnim igrama na Euru pozornost velikih klubova. Pitanje je koliko će ga dugo Schalke moći zadržati. Ima ugovor do 2011.

VIDEO

Generalni menadžer Schalkea Andreas Müller odbija mogućnost da hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ode iz kluba tijekom ovog ljeta.
No pozivi iz Londona, odnosno iz Chelseaja, su sve jači i pitanje je hoće li svemu odoljeti klub iz Gelsenkirchena i sam Rakitić.
Posljednjih dana se pojavila priča kako bi Chelsea u paketu želio kupiti Ivana Rakitić i američkog reprezentativca Jermainea Jonesa. Također, engleski mediji posljednjih dana najavljuju kako bi Francuz Florent Malouda mogao otići sa Stamford Bridgea, a netko od ključnih ljudi u klubu zastupa tezu kako bi Rakitić bio odlična zamjena.
Također, navodno i Manchester United želi kupiti Jonesa, ali je Andreas Müller opovrgnuo kako ga je bilo tko zvao s Old Trafforda. O mogućem odlasku Rakitića je rekao:
- Nitko nije ispred mene izbrojio novce za njih. Dakle, ništa ne znam o tome tko želi kupiti Rakitića. Isto tako, mi ne želimo prodavati ključne igrače, uostalom sigurno mu kod nas nije loše.
Hrvatski veznjak je sjajnim igrama na Euru očito privukao na sebe pozornost velikih klubova. Nije novost da se za njega također zanimaju Inter i Juventus.
Ivan je nedavno izjavio da želi ostati u Schalkeu do kraja ugovora koji mu vrijedi do 2011. godine. No teško je vjerovati da će odbiti Chelsea ili Juventus.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...