Obavijesti

Sport

Komentari 28

"Cibaliju poštujemo, ali želim pobjedu, momci su nabrijani"

"Cibaliju poštujemo, ali želim pobjedu, momci su nabrijani"
1

Teško je komentirati količinu bodova. Samo znam da mi želimo dobiti Cibaliju, da su momci 'nabrijani' i da će učiniti sve da to i napravimo, rekao je Mišo Krstičević

VIDEO

Uoči utakmice s Cibalijom trener Hajduka Mišo Krstičević pravda nešto lošiji rezultat svoje momčadi od planiranog činjenicom da su odigrali više utakmica u gostima nego u Poljudu?!

- Imamo dvije utakmice više vani nego kući, a to je za ovu momčad puno – pojašnjava trener Hajduka, koji nije želio komentirati činjenicu kako je u posljednjih šest prvenstvenih utakmica osvojio svega pet bodova.

- Dodajte još jednu utakmicu i skor će se popraviti. Teško je komentirati količinu bodova, neću u to ulaziti. Ja samo znam da mi želimo pobijediti Cibaliju, da su momci 'nabrijani' i da će učiniti sve da to i napravimo.

Hajduk će u narednih mjesec dana sve utakmice odigrati u Splitu. Cibalia, Istra i Zadar dolaze im na Poljud, kao i Split u okviru Kupa, a jedino gostovanje je u Parku mladeži, kod istog protivnika. Valjda će se i bodovni saldo malo popraviti.

- Mi nemamo super-jaku momčad koja može garantirati da će nekoga pobijediti. Do sada smo kod kuće odigrali na puno višem nivou, nego na gostovanjima, bili smo suvereni u tim utakmicama i očekujemo da se to i nastavi. Prema Cibaliji gajimo veliki respekt, deklasirali su Rijeku, imaju puno mladih igrača, no ponavljam, mi igramo kod kuće i napravit ćemo sve da nastavimo niz dobrih rezultata.

Trener Hajduka najvjerojatnije neće moći računati na Franka Andrijaševića koji je virozan, te Ozobića i Maglice koji su već dugo out, dok su se Stojanović, Maloča i Vuković oporavili. Najvjerojatnije neće zaigrati ni Lima.

- Limu smo priključili, no on je nespreman. Trenirao je sam, ne s momčadi i nakon četiri mjeseca pauze i tri treninga nije spreman za utakmicu, pogotovo ne onu u kojoj tražimo pobjedu. Vjerojatnije je da će zaigrati Stojanović, ako bude spreman – zaključio je Krstičević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...