Obavijesti

Sport

Komentari 2

Štrajk u Ciboni je završio: Siena je uvjerljivo pobijedila

Štrajk u Ciboni je završio: Siena je uvjerljivo pobijedila
1

OSMI PORAZ Cibona je u Draženovu domu izgubila od Siene Montepaschi 82-66, ali barem su igrači, ponukani riječima gradonačelnika Bandića, prekinuli svoj štrajk

VIDEO

Nismo se obrukali, odigrali smo koliko smo mogli nakon tri dana bez treninga, rekao je Zdravko Radulović nakon osmog poraza u isto toliko euroligaških utakmica.

No Euroliga je "vukovima" ionako samo nepotreban teret zbog kojeg se ionako preopterećeni igrači još više troše. Puno je važnije da je utakmica označila prekid štrajka.

- Gradonačelnik nam se obratio i hvala mu na tome. Rekao je da će nas sanirati, a to je ono što smo tražili i zato prekidamo štrajk - rekao je Bojan Bogdanović, koji je odigrao najlošiju utakmicu sezone postigavši šest poena uz šut 2-11. Puno lošija vijest za cibose je novi odlazak. Prije utakmice Drago Pašalić je izvijestio suigrače da ih napušta.

- Supruga mi je nedavno rodila blizance i moram misliti na obitelj - objasnio je Paša, koji će do kraja sezone igrati za ukrajinski Azovmaš.

- Ma neću ga više ni spominjati. Ali barem se nije javio s parkirališta poput Delaša, nego mi je pružio ruku i rekao da odlazi - prokomentirao je razočarani Radulović.

- U Ciboni ostaje ono što valja. U kojem pogledu? U svakom - dodao je trener.

Nakon Pašalićeva i Johnsonova odlaska sve će veći teret padati na leđa Leona Radoševića, koji je s 20 koševa bio daleko najbolji igrač “vukova“.

- Ne mogu više ni gledati ni stajati. Nadam se da ćemo uskoro dovesti nekog jer ne znam koliko ću još izdržati – rekao je iscrpljeni Radošević.

Debitant Krstanović oduševio publiku

U nedostatku visokih igrača Radulović je u vatru gurnuo 17-godišnjeg Stipu Krstanovića, koji je na debiju za samo osam minuta postigao četiri poena uz tri skoka. Publika je svaki njegov borbeni potez popratila ovacijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti