Obavijesti

Sport

Komentari 1

Cibona protiv Zaboka u Kupu igra sa šestoricom juniora...

Cibona protiv Zaboka u Kupu igra sa šestoricom juniora...
1

Vedran Vukušić i Robert Troha nisu pristali na uvjete isplate dugova, pa Cibona ne može igrati s igračima koje je dovela ove sezone. Protiv Zaboka Zula vodi juniore...

VIDEO

Nismo se uspjeli dogovoriti s Vukušićem i Trohom. Pokušali smo na sve moguće načine, ali njih dvojica nisu pristali na uvjete, rekao je direktor Cibone Zdenko Antunović malo poslije podne, nakon što je prošao krajnji rok za registraciju igrača za nastup u Kupu Krešimira Ćosića.

Vedran Vukušić, Robert Troha, Dalibor Bagarić i Lukša Andrić tražili su zaštitu ugovora kod HKS-a. Cibona je toj četvorici trebala isplatiti zaostale plaće ili se barem dogovoriti s igračima o dinamici isplate. Bagarić i Andrić su pristali, Cedevitin dvojac nije. Zato će Cibona na današnjoj utakmici Kupa u Bedekovčini protiv Zaboka (19 sati) nastupiti bez igrača koje je dovela ove sezone, a riječ je o Stipčeviću, Vragoviću, Giričeku, Laliću, Krapiću i Everettu. To znači da će treneru Draženu Anzuloviću na raspolaganju biti samo Bogdanović, Rozić, Zubčić, Radošević i Vrbanc, no nastup dvojice prvonavedenih je također upitan jer je Bogdanović trebao dobiti poštedu do nedjelje zbog bolnoga koljena, a Rozić je trebao mirovati još mjesec dana zbog komplikacije s tek oporavljenim gležnjem, zbog kojeg je propustio godinu dana.

- U Bedekovčinu idu sva petorica, ali još ne znam hoće li Bogdanović i Rozić igrati. Vodimo šestoricu juniora - rekao je Zula.

Od te šestorice sa seniorima je igrao samo 17-godišnji Stipe Krstanović, kojeg je u nedostatku drugih rješenja Zdravko Radulović nekoliko puta uveo u igru na nekoliko minuta.

- Dug prema igračima je 40 milijuna kuna. Svakog dana s potraživanjima nam dolaze ljudi kojima je klub dužan u posljednjih 20 godina. Valjda misle da je nova uprava donijela vreću novca i da sad svi mogu uzeti dio - požalio se Antunović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...