Sport

Komentari 41

Cibona srušila Partizan u Srbiji nakon 11 godina! Čudesni Nakić bombardirao ih sa sedam trica

Cibona srušila Partizan u Srbiji nakon 11 godina! Čudesni Nakić bombardirao ih sa sedam trica

Nakić i Prkačin bili su briljantni. Obojica su zabili po 23 poena. Njima dvojici u završnici se priključio i Drežnjak koji je u produžetku zabio nekoliko poena i potvrdio pobjedu

Cibona je svladala Partizan u Beogradu nakon produžetka 90-87!

POGLEDAJTE VIDEO: Jovanović u Ciboni

U dramatičnoj utakmici Cibona je svladala srpski klub i tako dohvatila bitnu pobjedu u ABA ligi nakon čak dva poraza u nizu od Splita, a ono što posebno može oduševiti navijače 'vukova' je to da su dva najbolja igrača bili njihovi mladi talenti - Roko Prkačin i Toni Nakić.

Nakić je u ovoj dramatičnoj utakmici držao Cibonu iznad vode kad je bilo najbitnije, pa je onda i nakon teškog promašaja koji mu se dogodio manje od minute do kraja ipak zabio tricu za produžetak. Tu tricu stavio je hladno na devet sekundi do kraja utakmice, a u produžetku su igrači srpske momčadi promašili nekoliko trica i jednostavno nisu bili na razini. 

Ipak, usprkos tomu, Partizan se svejedno na 26 sekundi do kraja približio na tek poen razlike nevjerojatnim zakucavanjem Dangubića. Poslali su tada igrači Partizana Drežnjaka na liniju slobodnih bacanja, a on je mirno zabio oba.

Nastavila se serija fauliranja, a Partizanu je, činilo se, presudio Jaramaz koji je na 16 sekundi do kraja zabio samo jedno od dva bacanja. Ipak, Prkačin je na deset sekundi do kraja dodao protivničkom igraču, a onda je Partizanov Thomas napravio - korake. I donio pobjedu Ciboni, koju je ponovno bacanjima zapečatio - Drežnjak!

Briljantni Prkačin je zabio 23 poena i uhvatio devet skokova, a Nakić 23 poena, od čega čak 21 tricama! Bio je iznimno efikasan te je šutirao osam od 12.

Ciboni je ovo prva pobjeda u Beogradu protiv Partizana u zadnjih 11 godina, a ovom pobjedom došli su na omjer 6-11.

Najčitaniji članci