Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Čičerova u kćerkici pronašla motivaciju za osvajanje zlata

Ana Čičerova osvojila je zlatnu medalju u skoku u vis na SP-u U Daeguu, a motivaciju da se domogne najviše stepenice postolja pronašla je u rođenju kćeri

AFP
Foto: AFP
7 komentara

Ruska skakačica u vis Ana Čičerova ostvarila je na Svjetskom prvenstvu u Daeguu najveći uspjeh karijere osvojivši zlatnu medalju.

U finalu je slavila ispred Blanke Vlašić i Antoinette di Martino, pa je tako srebrima sa svjetskih prvenstava iz Osake (2007.) i Berlina (2009.) pridodala najsjajniju medalju.

- Imala sam veliku motivaciju nakon rođenja djeteta. To je promijenilo moj način razmišljanja. Osjećam se slobodno duboko u sebi. Nikakve loše stvari mi se ne motaju po glavi. Zaista sam sretna i shvaćam da je to velika pobjeda u mom životu – rekla je Čičerova, koja je prošle godine u rujnu rodila kćerkicu Niku.

Ruska skakačica u vis kaže da je posebnu inspiraciju u finalu dobila od svoje sunarodnjakinje Marije Abakumove koja je ranije osvojila zlato u bacanju koplja.

- Borila se i to mi je dalo puno snage i motivacije za današnje natjecanje. Borila sam se za prvo mjesto. Sanjala sam o osvajanju zlatne medalje. Već imam brončanu i srebrnu medalju, ali nisam imala zlato. Danas sam ga dobila – dodala je Čičerova, brončana sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine.

- Nema se što reći. Bila je savršena i dokazala je da je apsolutni broj 1 – komentirala je osvajačica brončane medalje Di Martino.

- Čičerova je zasluženo pobijedila jer cijelu sezonu ima više skokove od mene, to je glavni razlog - priznala je i Blanka Vlašić.


Naši partneri pišu
Message