Obavijesti

Sport

Komentari 38

Cico: Još vam ne mogu otkriti kako ćemo igrati protiv Dinama

Cico: Još vam ne mogu otkriti kako ćemo igrati protiv Dinama
1

Imamo određenih zamisli i nadam se da ćemo kroz ostvarivanje tih zamisli doći do željenog rezultata. Vidjet ćete dobru momčad, kao i u prvoj utakmici, najavio je sutrašnji ogled Cico Kranjčar

VIDEO

Trener Dinama Zlatko Kranjčar i Josip Pivarić održali su press konferenciju uoči sutrašnje utakmice Lige prvaka protiv Dinamo Tbilisija.

- Moram reći da smo ovdje došli odraditi utakmicu u kvalitetnom izdanju. Trebamo nekako rezultat koji smo postigli u Zagrebu staviti na stranu i krenuti u ovu utakmicu kao da je 0:0. Svjestan sam da taj rezultat može biti motivirajući za domaću ekipu, a vjerujem da će biti puno gledatelja koji će im biti dodatna motivacija - rekao je Cico za službenu stranicu Dinama pa nastavio:

- Ono što su pokazali u Zagrebu zaslužuje respekt. Mi moramo nekako sačuvati rezultat s Maksimira, ali isto tako ne smijemo biti previše opušteni i, naravno, ne smijemo misliti da smo već prošli. Teška nas utakmica čeka, ali vjerujem da ćemo ostvariti prolaz dalje.

Josip Pivarić slaže se s trenerom te najavljuje borbenu utakmicu za play-off.

- Znamo da nas očekuje jedna bitka, jedna ratnička utakmica. Domaćin će probati sve napraviti da preokrene rezultat. Mi imamo dobar rezultat iz prve utakmice i sve ćemo napraviti da tako i ostane, da mi idemo dalje u play-off. To neće biti lako i sa strane ekipe dat ćemo sve od sebe. Vidjeli smo u prvoj utakmici koliko mogu biti opasni, spremili smo se kroz posljednjih tjedan dana i vjerujem u sebe i u našu ekipu. Nadam se da ćemo proći dalje.

Brojni novinari imali su puno pitanja za trenera 'modrih', a prije svega komentar protivničke ekipe, odnosno domaćina u uzvratu.

- Mislim da je Dinamo Tbilisi u prvoj utakmici pokazao svoje vrijednosti, dobro su kontrolirali igru i imali su određenih prilika. Međutim, mi smo bili na visini zadatka kako smo htjeli i slavili smo zasluženih 2:0. Moja je momčad odigrala kvalitetno, ali moramo biti svjesni da Dinamo Tbilisi može iznenaditi. Nadam se da ćemo ovdje ostvariti rezultat za prolaz dalje - dodao je trener o domaćinu pa nastavio o stanju s ozljedama u ekipi:

- Nemamo na dispoziciji Machada koji se ozlijedio i neće biti s nama. Imamo još nekoliko ozlijeđenih igrača, ali gledajući po reakciji naših liječnika oni bi možda mogli biti na raspolaganju za ovu utakmicu. S kojom taktikom ću ići? Mislim da ste svjesni da vam ne mogu otkriti s kojom momčadi i taktikom ćemo igrati. Igrat ćemo tako da ostvarimo rezultat i prođemo. Imamo određenih zamisli i nadam se da ćemo kroz ostvarivanje tih zamisli doći do željenog rezultata. Vidjet ćete dobru momčad, kao i u prvoj utakmici, ali iskustvo me uči da moramo biti oprezni jer nogomet je nepredvidiv. 

- Nismo pobijedili Slaven Belupo iako smo željeli tu pobjedu. U toj smo utakmici odmorili neke igrače za ovu uzvratnu utakmicu. Očekivanje je, naravno, bilo da ćemo slaviti u prvenstvu, ali kažem, namjerno smo petoricu igrača odmarali za ovaj susret u Tbilisiju - odgovorio je trener Kranjčar na pitanje novinara o remiju 1:1 iz posljednje utakmice, prvenstvenog ogleda sa Slaven Belupom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...