Obavijesti

Sport

Komentari 19

Cijena playoffa: Milijun kuna dobili su igrači Medveščaka

Cijena playoffa: Milijun kuna dobili su igrači Medveščaka
3

I nama se ugovori sa sponzorima automatski povećavaju ulaskom u doigravanje, pa neće biti problema s isplatom bonusa, rekao je glasnogovornik kluba Ranko Vučinić

VIDEO

Predsjednik Damir Gojanović spustio se u svlačionicu. Čestitao nam je na doigravanju, a onda su ušli tamburaši. Znam za tamburicu, imam jednu doma u Kanadi, svirao sam na njoj. Kupit ću si jednu i u Zagrebu, rekao je Mark Popovic.

Nakon dvije pjesme slavlje je nastavljeno u restoranu u Areni. Predsjednik je naredio da tu večer nitko ne smije misliti na hokej.

- Nisam planirao tamburaše, ali kad sam saznao da smo prošli u playoff, pozvao sam ih. Mislim da su Kanađani i Amerikanci uživali - istaknuo je Gojanović.

Medveščak na platnoj listi ima 32 igrača, a zbog ulaska u doigravanje treba isplatiti i bonuse. Svaki igrač u ugovoru ima stavku koliko će dobiti izbore li “medvjedi” playoff, no u prosjeku je riječ o između 5000 i 10.000 dolara po igraču. U prijevodu, dečki će ukupno dobiti milijun kuna.

- I nama se ugovori sa sponzorima automatski povećavaju ulaskom u doigravanje, pa neće biti problema s isplatom bonusa - rekao je glasnogovornik kluba Ranko Vučinić.

A trener Mark French igračima je dao sedam dana odmora.

- Zaslužili su odmor. A kad se vrate, dočekat će ih novost. Prije početka sezone cilj je bilo doigravanje, no ljestvica se sad podignula - istaknuo je trener French.

Do kraja osnovnog dijela Medveščak će odigrati još četiri gostujuće utakmice. Želja je biti što više u poretku te izbjeći Dinamo i SKA.

- Volio bih da u prvom krugu playoffa ne putujemo daleko, da nas dođu bodriti i naši navijači. Recimo, Lev iz Praga za nas bi bio najbolji izbor - rekao je predsjednik Gojanović.

Cheechoo osmi strijelac, Brust sedmi golman, a Dekanich deveti

Nakon današnjih utakmica u KHL-u slijedi stanka od mjesec dana. Medveščak iduću utakmicu igra 26. veljače u Rigi protiv Dinama. Nakon 50. kola Jonathan Cheechoo je osmi najbolji strijelac s 19 golova, najefikasniji je Sergej Mozjakim iz Magnitogorska s 30 golova. Barry Brust sedmi je najbolji golman s 93,4 posto obrana, a Mark Dekanich deveti s 93,3 posto obrana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...
PRVI POTEZI DINAMA

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...

Plus+ Tibor Halilović u utorak je saznao da mu Dinamo neće ponuditi novi ugovor. Mahir Emreli dobio je ponudu i uskoro odlazi. 'Modri' će otkupiti Nikolu Čavlinu pa ga poslati u Osijek

HNL transferi: Bivši igrač Rijeke i Dinama otišao u srpski klub
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bivši igrač Rijeke i Dinama otišao u srpski klub

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli  Francuze
EVO TKO NAS ČEKA

Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli Francuze

Egipat nas je porazio prije dvije godine, a Argentina je tradicionalno mučila naše rukometaše. Iz posljednjeg pota smo mogli proći bolje. Čeka nas Bahrein koji puno ulaže u rukomet i prava je prijetnja