Obavijesti

Sport

Komentari 44

Henriquez se odmorio: Zbog Lige prvaka sam došao ovdje

Henriquez se odmorio: Zbog Lige prvaka sam došao ovdje
1

Angelo Henriquez nakon osvajanja Copa Americe želi s Dinamom ući u skupine Lige prvaka. Jedan je san Angelo ostvario početkom srpnja, a sad želi onaj drugi

VIDEO

Prije dva mjeseca otputovao je u Čile sa željom da ispuni jedan san. Otišao je osvojiti Copa Americu, a onda je odmah obećao povratak i “napad” na skupine Lige prvaka s Dinamom. Jedan je san Angelo Henriquez ostvario početkom srpnja, a sad želi ostvariti onaj drugi.

- U Zagreb sam došao da bih s Dinamom igrao Ligu prvaka. To je moja velika želja - rekao nam je nakon utakmice protiv Intera Čileanac.

Nije prošle subote bio u kadru, napokon je dobio zasluženi odmor, ali mogao je uživati u “petardi” i dobroj partiji svojih suigrača.

- Bili su sjajni. Hodžić je zabio super gol - dodao je Angelo i ponovno se vratio na ono što “plave” čeka večeras kad u Maksimir stiže Molde.

- Znamo da nas čeka jako težak posao - kaže plava devetka.

Prošle je sezone, njegove prve u Maksimiru, zabio 20 golova u prvenstvu. Zbog pripreme za Copa Americu propustio je dva posljednja kola HNL-a, pa na kraju nije bio prvi strijelac lige. Njegovi su golovi bili ključni i za osvajanje Kupa. S četiri je komada spasio Dinamo od blamaže u Opatiji, a zabio je i odlučujući gol protiv Rijeke u polufinalu.

Jedan je gol zabio Astri i dva Salzburgu u Europskoj ligi, sa zabijanjem u Europi nastavio je u prvoj utakmici drugog pretkola protiv Fole Esch.

- Lijepo mi je tu. Dinamu želim pomoći da uđemo u skupine. Bio sam umoran na samom početku sezone. Baš mi je dobro došla ta utakmica pauze protiv Intera. Uspio sam se malo odmoriti - rekao je Henriquez.

Doista, Angelo može biti za primjer mnogim igračima u svlačionici Dinama. Praktički se bez dana odmora vratio “plavima” pomoći u pohodu na Ligu prvaka. Plan je bio da ga se ne koristi u prve dvije utakmice protiv Fole jer je u Maksimir došao samo nekoliko dana nakon osvajanja Copa Americe. No “zagustilo” je i Henriquez je odmah morao u vatru.

Zaigrao je odmah u derbiju protiv Hajduka. Krznar, koji je tada mijenjao Mamića, bio je oduševljen Angelovom željom da igra odmah u prvoj utakmici sezone. Pjaca - Soudani - Henriquez, pakleni trojac za rješavanje norveškog prvaka. Angela nije bilo lani protiv Aalborga. Tek je kasnije došao u Maksimir. On bi bez sumnje zabio jednu od onih velikih prilika u Zagrebu, ali Skandinavci su zato sad “njegovi”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku