Sport

Komentari 13

Čilić opet po starom: Prosuo je vodstvo pa izletio u prvom kolu

Čilić opet po starom: Prosuo je vodstvo pa izletio u prvom kolu

Hrvatski tenisač nikako ne može pronaći pravu formu i povezati nekoliko dobrih rezultata. Nakon polufinala Singapura, u Acapulcu ga je izbacio 92. igrač svijeta, Amerikanac Sebastian Korda

Za Marina Čilića (32) ova godina nikako ne ide u dobrom smjeru. Nakon poraza na startu pripremnog turnira u Melbourneu pa i Australian Opena dohvatio je polufinale Singapura, ali u Acapulcu se, nažalost, opet vratio starim navikama.

U prvom kolu turnira iz serije ATP 500 hrvatski je tenisač, 45. na svjetskoj ljestvici, izgubio od Amerikanca Sebastiana Korde, 92. tenisača svijeta, 7-5, 6-2 za sat i 41 minutu.

Marin je u Meksiku isputio vodstvo 5-3 u prvom setu, a onda je izgubio tri servis-gema zaredom, uključujući i prvi u drugom setu koji je bio atipičan.

Naime, Čilić je vratio re-breakom, a nitko nije osvajao svoj servis ni u iduća tri gema. Amerikanac je potom zadržao svoj pa napravio još jedan za 5-2 i rješenje meča.

Marin će u Acapulcu zaigrati i u parovima s Austrijancem Oliverom Marachom, protiv Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacija Zeballosa.

Najčitaniji članci