Obavijesti

Sport

Komentari 34

Čilić je otkazao nastup u Davis Cupu, opet uskače 'Doktor Ivo'

Čilić je otkazao nastup u Davis Cupu, opet uskače 'Doktor Ivo'
1

Sredinom godine liječnici su mi savjetovali operaciju koljena. Zasad ipak neću, ali moram na jedan ili više malih zahvata na koljenu, pa ću morati propustiti Davis Cup

VIDEO

Marin Čilić deset dana uoči turnira otkazao je nastup na Davis Cupu! Razlog su problemi s koljenom...

Pokretanje videa...

03:27

"Zadnja godina i pol su za mene doista bile pravi izazov, i fizički i mentalni. Iako sam svakodnevno provodio puno vremena kako bih tijelo održavao zdravim i prevenirao ozljede, ponavljajuća ozljeda koljena, koja me muči još od juniorskih dana, mi je zadavala sve više i više problema", pojasnio je Čilić na Facebooku, pa nastavio:

"Liječnički tim mi je sredinom godine savjetovao da je najbolje za mene podvrgnuti se operaciji koljena kako bih ozbiljnije riješio problem. Međutim, ustrajnost s moje strane se očito isplatila jer sam se upravo vratio s pregleda koji je pokazao da je koljeno u puno boljem stanju nego sredinom godine i operacija u ovom trenutku neće biti potrebna. Bez obzira na te dobre vijesti, svejedno ću se morati podvrgnuti jednom ili više manjih zahvata na koljenu, koji će me odvojiti od terena sljedećih nekoliko tjedana što znači da neću moći nastupiti na Davis Cupu ove godine. Jako sam se veselio biti opet dio tima i atmosfere u kojoj smo lani podigli pobjednički pehar. Bez obzira na ovu tešku odluku s moje strane, sigurno ću biti najvjerniji navijač naše reprezentacije za koju vjerujem da će nas opet učiniti ponosnima."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Svima vama želim zahvaliti na podršci, posebno kroz ovakve, teške trenutke u mojoj karijeri. Dat ću sve od sebe da zdraviji, motiviraniji i spremniji nego ikad uđem u sezonu 2020."

Hrvatska brani naslov pobjednika Davis Cupa, a ove se godine prvi put igra u novom formatu, turnirski. Završnica je u Madridu od 23. do 25. studenoga, a Hrvatska je u skupini sa Španjolskom i Rusijom, a u četvrtfinale prolaze pobjednici šest skupina i dva najbolja drugoplasirana.

Igraju se po tri meča: dva pojedinačna i jedan parova, na dva dobivena seta.

Za Hrvatsku će nastupiti Borna Ćorić, Mate Pavić, Ivan Dodig i Nikola Mektić, a kako je Čilić otpao zbog ozljede, izbornik Željko Krajan može priključiti novog igrača.

To bi, kako prenosi SN,  trebao biti Ivo Karlović, čovjek koji je sličnu stvar napravio uoči finala protiv Argentine 2016. u zagrebačkoj Areni. Krajan je, čini se, opet iskoristio džokera i "Div sa Šalate" u 41. godini trebao bi, dakle, igrati mečeve u singlu uz Bornu Ćorića.

Zadnja godina i pol su za mene doista bile pravi izazov, i fizički i mentalni. Iako sam svakodnevno provodio puno...

Objavljuje Marin CilicČetvrtak, 7. studenoga 2019.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida