Obavijesti

Sport

Komentari 24

Čilić: Prošao mi je kroz glavu Del Potro, ali ostao sam sabran

Čilić: Prošao mi je kroz glavu Del Potro, ali ostao sam sabran
2

Hrvatska teniska reprezentacija ima najbolji mogući rezultat nakon prvog dana finala Davis cupa. Borna Ćorić i Marin Čilić svojim su pobjedama osigurali velikih 2-0 u finalu Davis cupa

VIDEO

Nije bilo lako kao što je izgledalo. Dao sam sve od sebe kao i Borna koji je odigrao odličan meč, zato imamo 2-0, rekao je nakon pobjede Marin Čilić.

Prvi hrvatski reket donio je reprezentaciji drugi bod u finalu Davis cupa pobjedom protiv Joa Wilfrieda Tsonge (6-3, 7-5, 6-4).

- Borninih 4-0 na početku skinulo mi je pritisak pri ulasku u meč. Tsonga je fenomenalan igrač čiju kvalitetu znamo, a to je i pokazao. Držao sam odličan nivo igre i odigrao jedan od boljih mečeva u zadnjih 5-6 mjeseci. Pretkraj nije bilo jednostavno jer je sve otišlo izvan ritma, ali zadržao sam koncentraciju - rekao je Čilić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije njega Borna Ćorić dobio je Chardyja 6-2, 7-5, 6-4.

POGLEDAJTE GALERIJU

Lille: U 2. mecu finala Davis Cupa sastali se Jo-Wilfred Tsonga i Marin Cilic Davis Cup Final Draw - France v Croatia Davis Cup Final Draw - France v Croatia
27
| Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/ilustracija

Danas je u meču držao odličan servis, a i Borna i Marin bili su uspješni na svim svojim servis gemovima. 

- Radili smo dosta tijekom tjedna na servisu. Odigrao sam odlično iz igre, imao sam dobar forhend i bekend s osnovne linije i stvarao puno winnera - rekao je Marin pa dodao:

- Prošao mi je kroz glavu Del Potro i finale u Zagrebu protiv Argentine, ali ostao sam unutra!

Hrvatska teniska reprezentacija tako nakon dva dana ima prednost od 2-0 i samo je bod iz moguća sljedeća tri meča potreban našim tenisačima za drugu 'salataru'. Treći meč bit će onaj u parovima gdje će za domaćine igrati jedan od najboljih svjetskih parova Herbert/Mahut, a za Hrvatsku bi najvjerojatnije trebali zaigrati Mate Pavić i Ivan Dodig.

- Dva boda jesmo ostvarili, ali treba i treći - kratko je završio prvi hrvatski reket.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića