Obavijesti

Sport

Komentari 10

Cindra 'penicilin' za Španjolce: Dvaput uništio prvake Europe

Cindra 'penicilin' za Španjolce: Dvaput uništio prvake Europe
1

PONOVITI MONTPELLIER Na prošlom Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, Luka Cindrić slomio je ‘furiju’ u četvrtfinalu i poslao je kući. U četvrtak (20.30 sati) opet će nam trebati takav Cindra...

VIDEO

Znali smo sve o Hrvatskoj, na sve smo se pripremili, osim na tog malog Cindrića. Uništio nas je, prolazio je kako je htio. Veličanstven je igrač.

Tako su govorili Španjolci u Montpellieru prije dvije godine.

U susret su ušli kao veliki favoriti, Hrvatima poslali poruku da polufinale zaborave... A kad ono - sve suprotno. Od 41. do 52. minute, kad se utakmica lomila, Cindrić im je zabio pet golova i ponosno najavio - Pariz, stižemo.

U četvrtak u 20.30 sati opet će nam trebati takav Cindrić, koji će bez straha krenuti na španjolske divove.

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group B - Iceland v Croatia

- Imam malih problema sa zadnjom ložom desne noge, ali nije ništa strašno. To je bio dogovor mene, liječnika i izbornika da ne riskiramo, no da je bilo gusto protiv Makedonaca, vjerojatno bih igrao - kazao je Cindrić i dodao:

- Vučem to već dugo, a tu sam osjetio bol nakon Islanda. Nadam se da ću biti zdrav za Španjolsku, zapravo siguran sam da ću igrati protiv Španjolaca.

A kad tako kaže Cindrić, onda mu moramo vjerovati. Jer da se njega pitalo, igrao bi i protiv Makedonije.

Nasreću, nije trebalo.

Španjolci ne spavaju mirno

U uvjerljivoj pobjedi protiv Bahreina (32-20), utakmici koja rezultatski 'kaubojima' nije bila bitna, Cindrić je ušao kako bi malo osjetio loptu. I vidio kakvo je stanje s ozljedom.

Odlična vijest za Hrvatsku, stanje je odlično, i loša za Španjolsku -  Cindra je spreman.

- Odlično se osjećam, sve je dobro prošlo. Pripreme za Španjolsku počinju već večeras i idemo po prvo mjesto. Ovo je sigurno najjača utakmica u grupi, još se tražimo u svemu. I da bude loš rezultat, ništa nije izgubljeno, idemo u drugi krug. No, idemo s pozitivom u taj susret i mislim da ih možemo pobijediti - rekao je Cindrić, zbog kojeg Španjolci ne spavaju mirno.

Jer Cindrića itekako dobro pamte. Sjetite se polufinala Lige prvaka 2017. Goropadna Barcelona čekala je “mali” Vardar, kojeg je predvodio Luka Cindrić. Dvije sekunde prije kraja Španjolci su uspjeli zaustaviti sve igrače, osim Cindrića. Skok, šut, gol. Bye, bye Barcelona. Tako jednostavno, a tako bolno za protivnike.

Sutra nam treba takav Cindrić, penicilin za Španjolce...

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio