Obavijesti

Sport

Komentari 24

Cindra: Islanđani su superbrzi, a taj Palmarsson je pravi vođa

Cindra: Islanđani su superbrzi, a taj Palmarsson je pravi vođa
1

Na Srbiju je došao autobus pun mojih sugrađana i prijatelja iz Ogulina, a dolazit će i dalje. Skoro da bismo mogli uvesti redovnu liniju Ogulin-Split, smije se najbolji hrvatski rukometaš u 2017.

VIDEO

Prvi korak je prošao bez problema, naravno da smo svi zadovoljni kako smo odigrali, ali sve je pokvarila ta Duvnjakova ozljeda. Tužni smo zbog njega. Nadam se da će biti spreman barem za drugi krug, kazao je Luka Cindrić (24) iščekujući drugu utakmicu turnira.

- Bio je Domagoj pozitivan nakon utakmice, sretan zbog pobjede, iako znam da mu nije lako. Tek se vratio nakon teške ozljede, igra se doma, a dogodi ti se ovakvo nešto... Katastrofa - dodao je Cindrić, koji jako dobro razmije kako se moglo dogoditi da Duvnjak ne čuje da ga s klupe zovu da izađe, neposredno prije ozljede.

- Ma ne čujemo se mi međusobno na terenu, a kamoli s klupom - otkrio je Cindra.

Ako ne čujete izbornika, to valjda znači da ste igrali po svome i dobili deset razlike, našalili smo se.

- Ha, ha, ha... Nije baš tako, dogovorili smo se mi sve prije utakmice, nema tu velike priče kad se igra - sa smiješkom kaže Luka prije nego se još jedanput vrati na pobjedu protiv Srbije.

- Bilo je malo grča i pritiska, uvijek je tako u prvim utakmicama, ali atmosfera u dvorani bila je sjajna, navijači su nam puno pomogli i gurali nas naprijed. Sve se nekako posložilo, i na terenu i na tribinama. To što su svi od početka ove priče govorili samo o Srbiji, kao da se ni s kim drugim ni ne igra, stvorilo nam je dodatni pritisak. To je zahtjevalo posebnu pripremu, ali sve smo očito napravili dobro - konstatirao je Cindrić.

Na redu je Island, u nedjelju od 20.30 sati. Naravno, opet pred punom Spaladium Arenom.

- Sad će psihološki biti lakše, no treba znati da nas čeka vjerojatno i najvažnija utakmica u skupini. Dobijemo li Island, praktički ćemo osigurati prvo mjesto u skupini, tako da moramo biti u pravom izdanju - rekao je Cindrić i dodao:

- Može se reći da je pobjeda Islanda nad Švedskom iznenađenje, ali moramo znati da je to odlična momčad, sa sjajnim igračima, s Palmarssonom kao vođom. Igraju brzo, individualno su kvalitetni i ako budemo imali loš dan, mogli bismo imati problema.

Da se izbjegne loš dan, pomoći će i navijači. Iz cijele Hrvatske i dijaspore, ali i iz njegova Ogulina.

- Moji najbliži su tu, prate prvenstvo, a došao je i cijeli autobus navijača iz Ogulina. Svi su u euforiji, gledaju, prate... Lijep je osjećaj znati da se u tvom gradu organizira autobus da bi te ljudi došli mene gledati, ali ja sam već navikao da me moj grad prati u stopu. Kad god igram za reprezentaciju, moji prijatelji i sugrađani su uz mene - ponosan je Luka.

- Dolazit će bus i na sljedeće utakmice, već se dogovaraju, skoro pa bi mogli uvesti redovnu liniju Ogulin-Split - nasmijao se jedan od najboljih naših igrača.

Trebat će dobro raspoređivati snagu ovih dana, svi se nadamo da nas čeka osam utakmica na ovom turniru.

- Naravno, svaka utakmica nosi nove umore, stresove, bit će sve teže, ali spremili smo se i nadam se da ćemo imati snage do kraja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto
LINOV OPROŠTAJ?

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Češku 28-27 i osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu. Od komforne situacije i pet razlike u 51. minuti, umalo je završilo - remijem...

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!
DOBILI BITKU ZA FINALE

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!

KAKVA OBRANA! Francuska koja je imala svih šest pobjeda na Euru nije znala kako protiv obrane Španjolaca. S druge strane, španjolski je napad trpao sve što je trebao za ulazak u finale. Završilo je 27-23
'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'
LINO ČERVAR:

'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'

Potpisao sam na jednu godinu, a sada, što ću raditi? Prvo ću se s obitelji odmoriti, regenerirati se, imat ću razgovor sa samim sobom i analizirati pa odlučiti što ću raditi, rekao je Lino Červar poslije Češke