Obavijesti

Sport

Komentari 0

Cindrić u All-staru Lige prvaka!

Cindrić u All-staru Lige prvaka!
2

Dva Danca, dva Španjolca, dva Francuza i Hrvat. Nije loše. Samo Landin neće biti u Kolnu. Inače, nominirali su treneri, Gorenje kao sponzor, i EHF-ov medijski tim, a birali su navijači

Luka Cindrić u najboljoj je momčadi Lige prvaka za sezonu 2020./2021., a čija kulminacija slijedi ovog vikenda u Kolnu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Uz Cindrića, ujedno i jedinog Hrvat na završnom turniru i to peti put zaredom (!), kao najboljeg srednjeg vanjskog, u All-Star ekipi još su trojica igrača Barcelone, Francuzi Dika Mem kao desni vanjski i Ludovic Fabregas kao pivot te Španjolac Aleix Gomez kao desno krilo. Tu su i dva Danca, golman Niklas Landin iz Kiela te lijevi vanjski Mikkel Hansen iz PSG-a, a Španjolac Valero Rivera iz Nantesa na lijevom krilu.

SG Flensburg-Handewitt - FC Barcelona

Dakle, dva Danca, dva Španjolca, dva Francuza i Hrvat. Nije loše. Samo Landin neće biti u Kolnu. Inače, nominirali su treneri, Gorenje kao sponzor, i EHF-ov medijski tim, a birali su navijači.

Najbolji mladi igrač je PSG-ov Dylan Nahi, a obrambeni Henrik Mollgaard iz Aalborga. Nantesov Alberto Entrerrios najbolji je trener.

PSG i Aalborg sutra od 15:15 u Lanxess Areni igraju prvo polufinale, pa od 18 slijede Barcelona i Nantes. Finale je u nedjelju.