Obavijesti

Sport

Komentari 89

Cirkus na Poljudu: Karlovac je slavio protiv Hajduka sa 3-2

Cirkus na Poljudu: Karlovac je slavio protiv Hajduka sa 3-2
6

Nogometaši Karlovca priredili su pravo iznenađenje u 25. kolu HNL-a na Poljudu. Slavili su protiv Hajduka 3-2. Goran Vučević rekao je kako neće podnijeti ostavku...

VIDEO

Nakon sramotne igre i poraza 3:2 od Karlovca trener Goran Vučević najavio je kako će zatražiti hitan sastanak s čelnicima kluba, no na pitanje znači li to da će ponuditi ostavku, odgovorio je:

- Sigurno neću ponuditi ostavku. 

Hoće li sastanak eventualno rezultirati otkazom Vučeviću ili oštrim kaznama igračima trebalo bi biti poznato već ujutro jer čelnici Hajduka nemaju vremena čekati, bijeli brod nezadrživo tone.

Splićani su odigrali još jednu blijedu i neprepoznatljivu predstavu. Slabašni Karlovac, koji je u prvih šest proljetnih kola zabio svega jedan jedini gol, napunio je Hajdukovu mrežu. Sva tri gola bila su jedan ljepši od drugoga. Prvi Primorčev s ruba kaznenog prostora, drugi Štefančićev, koji je u solo prodoru s centra nanizao pola Hajdukove momčadi, uključujući i nemoćnog Subašića na golu, te treći, Husićev iz slobodnjaka sa 20-ak metara. 

Hajduk je zabio dva identična gola, glavom su zabili Vejić i Brkljača nakon kornera Anasa Sharbinija. I bilo je to praktično sve što su Vučevićevi momci pokazali, toliko loše, da je u drugom poluvremenu zanijemila i Torcida. Probudili su se tek kad je Bebek odsvirao kraj, pa su igrače s terena ispratili povicima "Skinite dresove..." i "Dobit ćete batine..."

Igrači su šutke i bez riječi prolazili pored mikrofona, nitko nije želio ponuditi svoje viđenje još jedne sramotne predstave. U gostujućoj svlačionici odjekivala je pjesma. 

- Ovo je najsretniji dan u mom životu. Ne daje se svaki dan ovakav gol, niti se svaki dan pobjeđuje Hajduk na Poljudu – rekao je sretni strijelac Štefančić, a njegov trener Srećko Lušić u jednoj rečenici najbolje je sažeo utakmicu. 

- Uzeli smo samo ono što nam je Hajduk ponudio i zasluženo nosimo bodove kući.  

Igrače Hajduka su s tribina Poljuda gledali skauti Red Bulla, Wisle i Bayerna, no teško da mogu biti zadovoljni onim što su vidjeli. 

Susret su obilježili navijači jedne i druge momčadi, razvili su poruke podrške osuđenim hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, koje su naišle na odobravanje oko 2.500 gledatelja na Poljudu. Na žalost, svjedočili smo i neprimjerenom skandiranju "Ajmo Ustaše...", "Srbe na vrbe...", dok je pod sjevernom tribinom bio izvješen transparent uvredljivog sadržaja upućen sucu Orieju. Sadržaj transparenta zbog vulgarnosti nećemo objaviti.  

HNL, 25. kolo:

Hajduk - Karlovac 2-3 (Vejić 11, Brkljača 29 / Primorac 6, Štefančić 49, Husić 58)

Osijek - Split 1-0 (Vidaković 63)

Cibalia - Slaven Belupo 1-2 (Kresinger 52 / Benko 9, 53)

Šibenik - Zadar 2-0 (Alispahić 9, Krišto 80)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti