Sport

Komentari 10

VIDEO Teški cirkus u srpskoj Superligi: Srušio protivnika na pod pa ga udarao šakama!

VIDEO Teški cirkus u srpskoj Superligi: Srušio protivnika na pod pa ga udarao šakama!

U 63. minuti Radnički je zaradio prekršaj. Aleksandar Pejović htio je uzeti loptu u želji da što prije izvede slobodni udarac, igrač TSC-a mu nije htio dati loptu i u tome trenutku vidjeli smo pomračenje uma. Srušio je igrača TSC-a Stojića na travnjak i udarao ga šakama po leđima

Udarac, rušenje na pod i nova serija udaraca. Sjajan način za završiti meč, ali u MMA. Problematično je kada to vidimo na nogometnoj utakmici. 

A vidjeli smo u srpskoj Superligi. Nakon blamaže protiv Gzire i ispadanja iz Konferencijske lige, Radnički iz Niša je na svome terenu izgubio od TSC-a iz Bačke Topole uvjerljivih 3-0 u u 4. kolu srpske Superlige, a utakmicu je obilježilo skandalozno ponašanje kapetana Aleksandra Pejovića koji se u jednom trenutku pretvorio u MMA borca.

U 63. minuti Radnički je zaradio prekršaj. Aleksandar Pejović htio je uzeti loptu u želji da što prije izvede slobodni udarac, igrač TSC-a mu nije htio dati loptu i u tome trenutku vidjeli smo pomračenje uma. Srušio je igrača TSC-a Stojića na travnjak i udarao ga šakama po leđima. 

Video pogledajte OVDJE 

Šokirani suigrači podignuli su ga s poda, a sudac mu je istog trenutka dao drugi žuti karton. Imao je već žuti iz prvog poluvremena, ali da i nije, gotovo sigurno dobio bi crveni karton. Nakon ovakvog skandaloznog ponašanja, za očekivati je i suspenziju.

Kada je shvatio da mora iz igre, Pejović se čudio pa opet poludio. Zatrčao se prema Stojiću, sa željom da mu se osveti, htio je tući sve oko sebe i istjerati neku svoju pravdu, ali protivnički igrači su ga odgurali da ne izbije novi incident.

Kada je glavni MMA borac izašao iz igre, strasti su se smirile, a gosti iz Bačke Topole su s uvjerljivih 3-0 odjurili do druge pobjede.