Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
75 komentara

Ćiro dva dana nakon operacije trčao, doktor se prima za glavu

Dolaze mi mlade sestre, žele se slikati sa mnom. A meni to nije nikakav problem. Donirat ću im neki iznos. Ali ne smije otkriti koliko, rekao nam je Ćiro Blažević...

Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Hvala Bogu da su i to riješili, spasili su me. Jako je boljelo, ali sad je bolje. Sretan sam što je sve prošlo dobro te što sam izašao iz bolnice, rekao je Ćiro Blažević.

Prije osam dana završio je u bolnici zbog bolova u leđima.

- Toliko me je boljelo da sam razmišljao o samoubojstvu - slikovito je tada opisao Ćiro.

Nekoliko dana primao je infuziju i dobivao injekcije, ali ni to nije pomoglo. U petak su ga u Novoj bolnici operirali.

- Spasio me doktor Damir Tomac. Napravio sam pogrešan pokret i ukliještio mi se živac. Sad su to ispravili.

A Ćirina vedrina i životni duh ne jenjavaju ni u teškim trenucima. Dva dana nakon operacije šetao se i trčkarao u apartmanu. Naručio je asistenticu Ljubicu da dođe po njega, prije 8 sati obukao je najbolje odijelo... Veselio se odlasku. Dok nije došao doktor:

- A kamo ćete, pitao me doktor i rekao da se vratim u krevet - rekao je Ćiro, a dr. Tomac objasnio:

- Ćiro je u sjajnom biološkom stanju, u njegovim godinama i ja bih želio biti takav. Ali disciplina mu baš i nije najjača strana - ukorio ga je dr. Tomac.

Zbog te “discipline” po njega je u bolnicu netko trebao doći kako bi dobio “upute” za oporavak. Ćiro se nasmijao i želio se fotografirati.

- Doktore, dajte da se slikamo, ovako u bijelom izgledam kao da sam vam asistent - dobacio je Ćiro.

Neko vrijeme morat će što manje sjediti, ali smije šetati i ležati.

- Neću ni motor moći voziti, to mi je najgore. Ma samo da izađem odavde, već mi je malo dosta. Moj Zagreb gledam iz daljine - rekao je Ćiro i s petog kata pogledao prema gradu...

U tri dana koliko je proveo u bolnici, apartmanom je prošlo mnogo ljudi.

- Dolaze mi mlade sestre, žele se slikati sa mnom. A meni to nije nikakav problem. Ako ih to veseli, meni je drago. Svi su jako dobri prema meni - rekao je Ćiro i nastavio:

- Donirat ću im određeni iznos, ali ne smijem otkriti koliko. Ljubica drugačije gleda na moje račune, ha, ha...

Dao sam Jadranki lijepi broš

Moja prijateljica Jadranka Kosor trebala bi nositi briljante, a ne broševe. I to jeftine, najskuplji je onaj koji sam joj ja dao, a koštao je 700 kuna, otkrio je Ćiro Blažević.

Bojim se da će Jovanović pomesti Mamića

I u bolnici je razmišljao o poslu. Mes Kerman spasio je od ispadanja, no više je pričao o reprezentaciji.

- Zdravko Mamić me silno želi, a vidim da su za mene Ivanković i Kranjčar. Ali ja mislim da je Cico bolji izbor. On je mlađi, kao sin mi je i bilo bi idealno da on bude izbornik, a ja da mu budem savjetnik - kaže Ćiro.

Malo se zabrinuo na spomen Dinamovog izvršnog predsjednika.

- Bojim se da će ga ovaj Jovanović pomest. A to nije dobro. Ne moraš se s Mamićem slagati, ali ljudi u Dinamu imaju dobre i redovite plaće, a koliko tek djece ima tamo. U Hajduku je kaos, neshvatljivo je što rade s tom institucijom, ali tamo nema novaca pa toga nitko ne zanima - kaže Ćiro.

"Ovi sve zatvaraju. Evo i Fiolića su zatvorili, a on pomaže ljudima"

U bolnici je imao vremena pa je gledao televiziju. I šokirao se...

- Ovi sve zatvaraju. Polančec je pošten, znam da ne bi uzeo. I napravio je stadion za djecu, da odu u sport, a ne u drogu i ovi ga zatvore. I Sanadera su, ali on je čapao i davao drugima - rekao je Ćiro i dodao:

- Sve je to politika. Želio me smijeniti Šoić, a Tuđmanu su pale naočale kad je to čuo. Rekao mi je da ne smijem otići, a Šoić me nakon toga grlio. Jednom nisam mogao na ručak sa Sanaderom i potjerao me iz Hajduka.

Razočaran je politikom...

- Pa kakva je ovo država? Ja imam 300.000 dolara keša i ne mogu s tim u Hrvatsku jer možeš unijeti samo 10.000 eura. I onda odo u Švicarsku. A to je kofer para - rekao je Ćiro.

Zadržao se Ćiro na parama.

- Dobro da sam svoje vani zaradio, inače bi i mene zatvorili. I Fiolića su, a on pomaže ljudima. Ipak vjerujem ovoj Vladi. Oni neće toliko čopavat. Pa Sanader je pomogao Milinoviću, pokazao mu je kako ne smije vladati.

Vjeruje Jadranki Kosor i Liniću.

- Jadranka je moja prijateljica, ali bila je valjda jedini premijer kojeg ne zanimaju pare. Misli da lova nije važna, a to je utopija. Fanatik Linić će napuniti proračun, ali mi ćemo zbog toga smršaviti 5-6 kila - završio je Ćiro.

Naši partneri pišu
Message