Sport

Komentari 16

Ćiro: Kad sam vidio da Modrić priča o Bobanu, zaplakao sam

Ćiro: Kad sam vidio da Modrić priča o Bobanu, zaplakao sam

Modrića će u subotu pozdraviti i prepuni Bernabeu, a zaslužio je Luka i špalir od igrača Reala i Atletica. Njegov govor u Londonu dirnuo je i 'trenera svih trenera' Ćiru Blaževića

Dok je Kaka osvajao nagradu za najboljeg igrača svijeta te 2007. godine, Luka Modrić je igrao za Dinamo, osvajao naslove hrvatskog prvaka, borio se za proljeće u Europi i sanjao da jednoga dana zaigrati za neki veliki europski klub.

POGLEDAJTE VIDEO:

San mu se ostvario, ne samo da je zaigrao za veliki klub, nego i najveći na svijetu. Real iduću domaću utakmicu igra u subotu protiv Atletica na Santiago Bernabeu. Luki će zapljeskati 80.000 navijača “kraljevskog kluba”, a možda ga u špaliru prije početka gradskog derbija dočekaju i igrači. Zaslužio je sve počasti zbog svega što je napravio u ovoj sezoni. Uzeo je tri velike nagrade, a nada se da će uzeti i onu najveću. Naravno, radi se o Zlatnoj lopti France Footballa, i na nju cilja.

- Ovo je nešto veličanstveno, Luka može biti uzor budućim naraštajima Hrvata. Pokazao je kako iz jedne neimaštine i svega što je prošao napraviti nešto veliko, najveće. On je na tronu, najbolji je na svijetu i to je nešto za što mu se moramo nakloniti - rekao nam je Ćiro Blažević, koji je jako emotivno proživio ceremoniju u Londonu.

- Kad sam vidio da Luka priča o Bobanu i da Zvonimir zbog toga plače, i ja sam morao zaplakati. I mene su preplavile emocije - kaže Ćiro, koji kaže kako će se vječno moći pričati o tome tko je najveći hrvatski igrač svih vremena.

- Napravio je Luka puno, ali naravno da se može raspravljati o tome je li najveći - završio je legendarni Ćiro.

Jučer je Luka bio na treningu Reala, njegova momčad već danas igra protiv Seville u prvenstvu. U noći na utorak vratio se iz Londona sa svojim suigračima Sergijom Ramosom, Marcelom, Raphaelom Varaneom i Thibautom Courtoisom, koji su bili uvršteni u najbolju momčad svijeta. Zajedno s ostalim igračima na treningu se fotografirao s nagradama koje su osvojili u Londonu.

Luka je prilikom glasovanja bodove dao Raphaelu Varaneu, Cristianu Ronaldu i Antoineu Griezmannu, ali ne i Messiju, koji je upravo Modriću dao maksimalnih pet bodova.

- Nisam to znao, drago mi je da mi je dodijelio pet bodova - rekao je Modrić i dodao:

- Messi je zajedno s Ronaldom jedan od najboljih, no potrebno je na umu imati posljednju sezonu. Ove godine sam tako glasovao i vjerujem da je to pošteno.

Luki je jako žao što Messi i Ronaldo nisu bili na dodjeli nagrada za igrača godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDI OVO! Suigrači i kolege čestitali Luki: Bravo, zaslužio si ovo 

Najčitaniji članci