Obavijesti

Sport

Komentari 171

Ćiro: Zdravko Mamić postavio je svog čovjeka, radi što želi...

Ćiro: Zdravko Mamić postavio je svog čovjeka, radi što želi...
5

Ante Čačić je bio trener Dinama, Mamić ga je smijenio. Nije bio dobar za Dinamo, ali sad je dobar za reprezentaciju. Mamić radi što želi, rekao je Ćiro za HRT Uživo

VIDEO

HNS je ispao drzak i neodgovoran. Potrošili su dva nadarena trenera, Štimca i Kovača, a sad je Zdravko Mamić postavio svog čovjeka. Da, Ante Čačić je Mamićev čovjek, rekao je Ćiro Blažević u emisiji Hrvatska Uživo na HRT-u.

- Mislio sam da je nemoguće da Ante Čačić bude novi izbornik. On je odličan trener i veliki patriota, ali nije najpovoljniji izbor. Činilo mi se nemogućim da će biti toliko hrabri i uzeti Čačića. Zna on svoj posao, ali nema reference kako bi vodio naše zvijezde. Bio sam uvjeren da će novi izbornik biti Zoran Vulić. No Mamić je još jedanput pokazao svoju snagu i prkos. Još je u avionu rekao da je Čačić novi izbornik - dodaje Ćiro.

- Ja nisam očekivao da ću biti u kadru ni da će me zvati. Onda bi oni svi u HNS-u bili u sjeni i osjećali bi se manje važnim. A to ne žele. Mamić je pozvao svog čovjeka. Čačić je bio trener Dinama, Mamić ga je smijenio. Nije bio dobar za Dinamo, a dobar je za reprezentaciju. Mamić radi što želi - dodao je Ćiro.

"Mamić je odlučio još u avionu"

Ante Čačić danas je jednoglasno potvrđen za novog hrvatskog izbornika. Potpisao je bivši trener Lokomotive do 2018. godine. Iako je Čačićevo ime iskočilo odmah nakon Kovačevog odlaska, neko je vrijeme dobro kotirao i Zoran Vulić. No iz HNS-a su se odlučili za trenera Lokomotive. Ćiro smatra da bi Vulić bio bolji izbor.

- Ja sam mislio da će biti Vulić. On ima reputaciju. No iz Splita je. HNS stalno ratuje sa Splitom i da je došao Vulić, to bi se malo stišalo. No njih to ne zanima. Vulić se s pravom osjeća povrijeđenim. Njegovo su ime uzeli kako bi zabavljali građane i on se s pravom ljuti. Kad su ga već počeli spominjati, onda bi on bio bolji izbor. 

- No znalo se da je Mamić već odlučio. Plasman na Euro nije upitan, imamo kvalitetu i nećemo propustiti Euro. Nadam se da Čačić neće pokvariti nešto vitalno - rekao je Ćiro i komentirao događanja oko derbija.

"Bruno Marić nije htio oštetiti Hajduk"

- Ja se stalno dodvoravam Hajduku i Splitu, volim Hajduk i pratio sam tu utakmicu. Da budem iskren, nisam vidio da Marić želi oštetiti Hajduk. Ispada da ga je oštetio, ali to mu nije bila namjera - dodao je Ćiro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...