Obavijesti

Sport

Komentari 110

Ćiro opet 'udara' po Mamiću: Gori je i od afričkih diktatora!

Ćiro opet 'udara' po Mamiću: Gori je i od afričkih diktatora!
1

To što on radi nije pošlo za rukom ni najvećim afričkim diktatorima. On dijeli karte - ti ćeš biti izbornik, ti ćeš biti predsjednik, sve kontrolira, rekao je Ćiro na HTV-u

VIDEO

Po povratku u hrvatski nogomet Miroslav Ćiro Blažević ponovno se našao u centru pažnje, a novi medijski istup imao je u HTV-ovoj emisiji Nulta točka u kojoj je u ponedjeljak navečer tema bilo stanje u hrvatskom nogometu.

Ćiro je iskoristio priliku da se ponovno okomi na svojeg bivšeg prijatelja i suradnika Zdravka Mamića.

- Apsolutni je krivac što se događa u hrvatskom nogometu i u državi. On je nedokučiv. Jedva je čekao da odem negdje. Otjerao me u Kinu, Iran...samo da mu ne budem blizu - izjavio je Ćiro i nastavio:

- Meni ostaje da ustanem i samo da kažem 'kapa mu do poda. To što on radi nije pošlo za rukom ni najvećim afričkim diktatorima. On dijeli karte - ti ćeš biti izbornik, ti ćeš biti predsjednik, sve kontrolira i bira tko će kome suditi.

Okomio se i na ministra sporta Željka Jovanovića i njegovo neuspješno 'isušivanje močvare'.

- Ministar koji je najpozvaniji, povuče se i završi u močvari. Bojim se da mu je netko viši rekao 'ne talasaj'. Poštujem ga, ali nije ispunio obećanje.

Za loše rezultate Dinama u Ligi prvaka nije okrivio trenera Antu Čačića.

 - Ma kakav Čačić?! Mamić je alfa i omega. Kompromitirao je sve moje kolege kao i mene. Zna da je kod mene sport prvi, a kod njega trgovina. Da je sportaš bio na njegovom mjestu, onda bi se sačuvala glavnina igrača. Dvostruko bi u Ligi prvaka zaradio da je zadržao glavne igrače. Prošle godine je dobio 12 milijuna eura za ulazak u Ligu prvaka i onda ove godine pusti najboljeg igrača, pa kako tako misli napraviti rezultat?

O mirenju donedavno zakletih protivnika, a sad suradnika Igora Štimca i Zdravka Mamića, Blažević je rekao:

- Jedan Štimac, moj vitez, koji je bio u smrtnoj zavadi s Mamićem, shvatio je da se mora prikloniti njemu da dobije funkciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...