Obavijesti

Sport

Komentari 55

Ćiro: Samo sam jednom igraču dopustio seks na SP-u 1998.

Ćiro: Samo sam jednom igraču dopustio seks na SP-u 1998.
11

Svjetsko prvenstvo ipak je prevažno da bi igrači mislili na bilo što osim na nogomet, kaže legendani Ćiro Blažević kod koga je na SP-u 1998. godine seks bio zabranjen

VIDEO

Ma kakav seks tijekom prvenstva?! Pa kod mene se ni muzika u autobusu ne smije slušati. Igrači moraju biti koncentrirani samo na utakmicu. Deplasirano je da misle o bilo čemu drugom osim o nogometu, rekao je Ćiro Blažević.

Svim momčadima koje su došle u četvrtfinale dopušten je seks u vrijeme Svjetskog prvenstva. U većini onih koje su već ispale seks tijekom turnira u Brazilu je bio zabranjen.

- Valjda su to u suradnji sa psiholozima napravili, ne bi se upuštali u takve eksperimente, a da nisu sve dobro ispitali - rekao je Ćiro.

Kod njega je na SP-u u Francuskoj 1998. godine seks bio zabranjen. Veliki Ćiro odveo ih je do bronce.

- Samo me jedan igrač pitao može li se poseksati i njemu sam dopustio. Ostali me nisu ni pitali takvo nešto. Pa Svjetsko prvenstvo je, mogu se valjda tih nekoliko dana suzdržati, nije to puno. To je prevažno da bi im bilo što poremetilo koncentraciju - rekao je Ćiro Blažević i nastavio:

- I nemojte biti sigurni da su ovi na prvenstvu dogurali tako daleko jer se mogu seksati. Oni prije svega imaju kvalitetu, a tek ćemo vidjeti koliko je pametno dopustiti im seks. Ja baš i nisam siguran u to, mogu se igrači opustiti drukčije.

Najlabaviji je od svih izbornika bio nizozemski Louis van Gaal. On je i na dan utakmice protiv Španjolske dopustio posjet žena i djevojaka. Pobijedili su aktualne prvake 5-1.

- Ne znam možemo li seksu zahvaliti za naše dobre utakmice, mislim da je tu ipak stvar u dobroj pripremi - objasnio je Louis van Gaal.

Hrvatske reprezentativce, kao i one iz BiH, nisu u brazilskim kampovima smjele posjećivati žene i djevojke.

- Pa nije ovo nekakav izlet. Ako igrači baš ne mogu izdržati, neka masturbiraju. Ali žene i djevojke ovdje im neće dolaziti - oštar je bio izbornik BiH Safet Sušić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku