Obavijesti

Sport

Komentari 100

City je tek u 92. srušio klub iz druge lige; Halilović se vratio!

City je tek u 92. srušio klub iz druge lige; Halilović se vratio!
1

Manchester City u prednosti je nakon prvog polufinala engleskog liga-kupa pobjedom nad drugoligašem Bristol Cityjem 2-1. Atlético je u Španjolskoj osigurao

VIDEO

Manchester City puno je teže od očekivanog slavio protiv drugoligaša Bristol Cityja u prvoj utakmici polufinala Liga kupa te je do 2-1 pobjede došao preokretom tek u sudačkoj nadoknadi.

Bristol City šokirao je Etihad pred sam kraj prvog dijela; igrala se 44. minuta kada je John Stones nesmotrenim prekršajem skrivio penal čiji je uspješni realizator bio Bobby Reid.

Domaćin je tako bio kažnjen za niz stopostotnih prilika propuštenih u prvom poluvremenu, ali već od 55. minute nešto lakše je disao plavi dio Manchestera kada je na lijepu asistenciju Sterlinga pogodio Kevin De Bruyne.

Blizu potpunom preokretu igrači Cityja došli su u 70. minuti kada je prvo dobar pokušaj Sterlinga obranio vratar Fielding, a par sekundi kasnije Leroy Sane opalio je malo pored vratnice, no domaći navijači morali su strepiti do samog kraja kada pobjedu u 90+2. donosi Sergio Agüero, pogodivši glavom s male udaljenosti.

Guardiolina momčad će imati 23. siječnja igrati uzvratni dvoboj, a sutra od 21:00 na Stamford Bridgeu u drugom polufinalnom srazu igraju Chelsea i Arsenal.

Atlético opet razbio drugoligaša

Atlético Madrid potvrdio je prolazak u četvrtfinale Kupa kralja pobjedom 3-0 protiv drugoligaša Lleide, nakon što je prošlog tjedna u prvoj utakmici slavio s visokih 4-0.

Diego Costa ovoga se puta nije upisao u strijelce, ali je zato bio asistent Carrascu za prvi gol postignut u 57. minuti. Za konačnih 3-0 zabili su Gameiro u 74. i Vitolo u 81. minuti čime je Simeoneova momčad prošla u četvrtfinale s ukupnih 7-0.

Šime Vrsaljko ostao je van zapisnika.

Halilović na terenu nakon 115 dana

U drugoj utakmici Valencia je kod kuće s visokih 4-0 svladala Las Palmas za koji je Alen Halilović zaigrao je po prvi puta nakon 17. rujna i utakmice protiv Athletic Bilbaa nakon koje je gotovo tri mjeseca proveo van terena zbog ozljede.

Pravi heroj "šišmiša" bio je Vietto koji je postigao hat-trick zabivši u 30., 48. i 66. minuti susreta, a u 54. u strijelce se upisao i Maksimović koji je pogodio za ukupnih 5-1 i prolazak svoje momčadi u četvrtfinale.

U Francuskoj je Monaco slavio s 2-1 protiv Nice u gostima i tako prošao u polufinale francuskog liga-kupa, a svi golovi pali su u prvom poluvremenu susreta.

Gosti iz Kneževine poveli su nakon samo tri minute kada pogađa Lemar, nakon 15 minuta stvari na početak vraća Plea, a konačan rezultat postavio je Diakhaby u 37. minuti utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao