Obavijesti

Sport

Komentari 3

City srušio Sheffield, pogledajte Rodrijevu 'bombu' za pobjedu! Haaland slavio s navijačem...

City srušio Sheffield, pogledajte Rodrijevu 'bombu' za pobjedu! Haaland slavio s navijačem...

Manchester City slavio je i u trećem kolu Premier lige na gostovanju kod Sheffield Uniteda (2-1). Zabijali su Haaland i Rodri, a jedini gol za domaćina zabio je Bogle

VIDEO

Ukupno 30 udaraca Manchester City ispalio je na gol Sheffielda, imao je i jedanaesterac, posjed lopte od 83 posto. No, ništa nije ulazilo protiv povratnika u Premier ligu koji je u džepu imao veliki bod, a onda se ukazao čovjek koji je Cityju donio trofej Lige prvaka. 

Pokretanje videa...

joško jesi to ti 00:07

Manchester City slavio je i u trećem kolu Premier lige na gostovanju kod Sheffield Uniteda (2-1). Utakmica je protekla u apsolutnoj dominaciji aktualnog engleskog prvaka, ali čvrsti domaćini nisu se dali. Haaland je promašio penal u 37. minuti, odolijevao je Sheffield silnim napadima, ali u 63. minuti Norvežanin je pokazao koliko je moćan. Jack Grealish je ubacio s lijeve strane, a on se naklonio na drugoj stativi i loptu spakirao u mrežu.

Premier League - Sheffield United v Manchester City Premier League - Sheffield United v Manchester City

Gol pogledajte OVDJE 

Pomalo neobično, ali gol je proslavio s navijačem! Jedan navijač Manchester Cityja utrčao je u teren pa skočio Haalandu na leđa. Ipak, nije to dugo trajalo. Zaštitari su ga odveli s terena. 

Gosti su primirili utakmicu, kontrolirali su susret i nastavili s dominacijom, a onda šok. Bogle je ušao u šesnaesterac Cityja, opalio po golu, a ona je prošla pored Joška Gvardiola i odsjela u donjem lijevom kutu. Ederson tu ništa nije mogao.

Sheffield United v Manchester City - Premier League - Bramall Lane

Gol pogledajte OVDJE

Navalili su gosti svim snagama u završnici susreta i poveli nakon samo tri minute. Rodri je došao do jednog odbijanca u šesnaestercu Sheffielda i ispalio loptu ljevicom neobranjivo u lijeve rašlje. Neočekivani junak koji uvijek uskoči kada je najteže. 

Premier League - Sheffield United v Manchester City

Gol pogledajte OVDJE 

Pep Guardiola propustit će dvije utakmice zbog operacije leđa pa ga mijenja pomoćni trener Juan Manuel Lillo Diez. Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu na poziciji lijevog bočnog, dok je Mateo Kovačić igrao do 86. minute kada ga je zamijenio Phil Foden. Opet je odigrao zapaženo i imao nekoliko sjajnih dodavanja koje njegovi suigrači nisu uspjeli iskoristiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!
PRVA NL JUNIORI

Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!

Dinamu je bio dovoljan remi u Splitu, do njega je došao i osigurao titulu tri kola prije kraja. Gosti su poveli u šestoj golom Koščevića, a Skoko u 53. sjajno pogađa za konačnih 1-1