Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Cmoknuo sam je': Gazza nije kriv za seksualno napastovanje

'Cmoknuo sam je': Gazza nije kriv za seksualno napastovanje
1

Nekad sam i ja imao problem s težinom pa sam automatski prišao k njoj kako bih je utješio. Rekao sam joj: "Nisi debela i ružna, prelijepa si", rekao je legendarni engleski nogometaš

VIDEO

Paul Gascoigne (52), bivši engleski nogometni reprezentativac i legenda otočkog nogometa, oslobođen je optužbi za seksualni napad žene u vlaku, na liniji između Yorka i Newcastlea, u kolovozu prošle godine.

- Cmoknuo sam je u usta kako bih joj digao samopouzdanje nakon što sam čuo da je muški putnik vrijeđa - rekao je Gascoigne sudu Teesside Crown, što nisu okarakterizirali kao spolni čin.

Pokretanje videa...

00:20

- Kad bi se radilo o takvom djelu, netko bi morao namjerno primijeniti silu prema drugome tko na to nije pristao - objasnili su sa suda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Publika u sudnici bila je oduševljena oslobađajućom presudom nakon suđenja koje je trajalo gotovo godinu dana (?!). Gascoigneu je laknulo, obrisao je suzu s oka kad je napuštao zgradu suda i zagrlio odvjetnika.

U tužilaštvu su, dakako, ogorčeni. Smatraju da je Gazza lagao tijekom iskaza te da je tijekom sporne vožnje vlakom bio pijan. Obrana je tvrdila kako nije imao seksualne namjere te da je na svoj, naivan način, ženi želio dići samopouzdanje.

Poroti su pokazali brojne fotografije kako Gascoigne ljubi poznate nogometaše i navijače i kako oni ljube njega. A među tim fotografijama bila je i jedna na kojoj ljubi pokojnu princezu od Walesa Dianu.

Gascoigne tvrdi kako je ženu samo htio utješiti jer je čuo dvojicu putnika kako govore ružno o njoj.

- Zašto želiš fotografiju s njom? Debela je i ružna - rekao je jedan, tvrdio je Gazza.

- Nekad sam i ja imao problem s težinom pa sam automatski prišao k njoj kako bih je utješio. Rekao sam joj: "Nisi debela i ružna, prelijepa si" - dodao je.

Policajac je u svjedočenju rekao kako je Gascoigne bio pripit tijekom privođenja te da mu je on poručio: "Znam o čemu se radi, poljubio sam debelu djevojku". Ali autor jednog od najljepših golova na europskim prvenstvima, onog protiv Škotske 1996., izvukao se "lišo".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu