Obavijesti

Sport

Komentari 14

Coco nastavlja izvoditi čuda, a Nadal silovito ušao u završnicu

Coco nastavlja izvoditi čuda, a Nadal silovito ušao  u završnicu
2

Pliškova, koja je prošle godine igrala u finalu, je porazom ostala bez prvog mjesta na WTA ljestvici. Od ponedjeljka će novi svjetski broj jedan bifi Španjolka Garbine Muguruza

VIDEO

Amerikanka Coco Vandeweghe plasirala se u polufinale posljednjeg Grand Slam turnira sezone US Opena nakon što je u polufinalu pobijedila Čehinju Karolinu Pliskovu 7-6 (4), 6-3.

Vandeweghe je ulaskom u polufinale ostvarila svoj najveći uspjeh na US Openu, a zanimljivo u dosadašnjih osam nastupa u New Yorku nikada nije prošla dalje od drugog kola.

Pliškova, koja je prošle godine igrala u finalu, je porazom ostala bez prvog mjesta na WTA ljestvici. Od ponedjeljka će novi svjetski broj jedan bifi Španjolka Garbine Muguruza.

Vandeweghe je treća Amerikanka u polufinalu ovogodišnjeg US Opena nakon što su polufinale izborile Venus Williams i Sloane Stephens. U polufinalu će igrati protiv pobjednice dvoboja između sunarodnjakinje Madison Keys i Estonke Kaie Kanepi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Impresivni Rafa

Španjolski tenisač Rafael Nadal plasirao se u polufinale posljednjeg Grand Slam turnira sezone US Opena nakon što je u četvrtfinalu pobijedio Rusa Andreja Rubleva 6-1, 6-2, 6-2.

Nadal je dominirao cijeli meč i rutinski je stigao do pobjede protiv 19-godišnjeg Rusa. Nadalu je u njihovom prvom međusobnom susretu za slavlje trebalo tek nešto više od sat i 30 minuta igre.

Nadalu je ovo 13. nastup na US Openu i šesti put je stigao do polufinala, a do sada je slavio dva puta 2010. i 2013. godine.

Nadal će u polufinalu igrati protiv pobjednika dvoboja između Švicarca Rogera Federera i Argentinca Juana Martina del Potra.

Plasman u polufinale već su izborili Južnoafrikanac Kevin Anderson i Španjolac Pabla Carreno Busta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka