Obavijesti

Sport

Komentari 33

Čolak na rubu suza: Ovo je za mamu, sve je gledala s neba...

Čolak na rubu suza: Ovo je za mamu, sve je gledala s neba...
2

Rijekinom je napadaču ovaj tjedan umrla majka, ali svejedno je igrao. A strijelac za pobjedu Halilović pobjedu je poklonio Andrijaševiću i Čolaku...

VIDEO

Rijeka je po šesti put u svojoj povijesti osvojila hrvatski Kup. I sa šest se 'Rabuzinovih sunca' izjednačila s Hajdukom. Bila je to zanimljiva utakmica na Šubićevcu, Lokomotiva je bila bolja i više prijetila, ali su Riječani dočekali svojih pet minuta, pa preko Halilovića stigli do vrijednog trofeja.

Pokretanje videa...

Rijeka obranila Kup 00:32

- Digao sam taj trofej, on je bio za sve naše navijače koji su gledali utakmicu u Rijeci, pred TV ekranima. Ali, ovo je trofej za cijeli klub, za našeg Franka Andrijaševića, ali i za moju mamu koja je sve ovo gledala s neba. Hvala svima koji su nas podržali, sve smo dali za ovaj Kup, hvala i našim obiteljima - rekao je poslije utakmice u suzama Antonio Čolak koji je početkom ovoga tjedna ostao bez majke.

Junak utakmice bio je strijelac Tibor Halilović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pokazali smo karakter i kvalitetu, to je kod nas uvijek neupitno. Moj gol? Ma od Pavičića uvijek mogu očekivati takvo dodavanje, derao sam se, vikao mu, hvala mu na toj asistenciji, on je iz te situacije mogao pucati. Na kraju sam ja zabio taj gol, nema boljeg osjećaja. Odlično se osjećam, sezona je bila duga i naporna, u nekim nas je trenucima pomazila sreća - pričao je Halilović, pa dodao:

- Ali, imali smo tijekom sezone dobrih perioda kada nismo pobjeđivali, tako smo izgubili i 2. mjesto. U dobroj smo formi došli na finale Kupa, prije toga pobjeđivali i Dinamo i Hajduk, to nije mala stvar. Vjerovali smo u sebe. Pobjedu poklanjam svim našim navijačima, Franku Andrijaševiću, obitelji i curi. Ali i našem Čolaku, svi znamo što mu se ovih dana dogodilo u obitelji.

Šibenik: Slavlje Rijeke nakon gola Lokomotivi u finalu Hrvatskog nogometnog kupa

Trener Simon Rožman je stigao do prvog trofeja s Rijekom...

- Meni je ovo vrh vrhova, bila je ovo stresna sezona, puno je vanjskih stvari utjecalo na sve ovo. Mlada smo ekipa, neću ni nabrajati što nam se sve događalo tijekom sezone, ali imali smo podršku uprave, ona je znala što želi. Odlično smo radili, promovirali mlade igrače, htjeli ovaj trofej. Sretan sam zbog kluba, grada i naših navijača, nije sve bilo idealno, ali smo se izborili za sve. Ovo je važan trofej, učimo na nekim pogreškama, ali sada imamo Kup - rekao je Rožman, pa iskreno priznao:

- Taman smo htjeli mijenjati Pavičića, već je Yateke bio spreman, ali je onda Pavičić sve riješio. Čekali smo taj gol, zabili ga na vrijeme. Trpili smo do kraja, imali sreće, zasluženo osvojili Kup.

Domagoj Pavičić lijepom je asistencijom za Halilovića praktički 'riješio' utakmicu...

- Otvorilo se u akciji i drago mi zbog toga ali i cijele momčadi. U jednom trenutku rijetki vjerovali u nas a mi osvojili kup i treće mjesto. Meni je drugi za redom Kup, velika stvar za cijeli klub i grad. Možemo ići slaviti svi - kaže Pavičić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka