Obavijesti

Sport

Komentari 13

Coman zavapio: 'Ekipa nam je stara, trebamo neka pojačanja'

Coman zavapio: 'Ekipa nam je stara, trebamo neka pojačanja'
1

Francuski krilni napadač Kingsley Coman nije zadovoljan suigračima koje ima u Bayernu. Smatra da je momčad stara i da se mora osvježiti pojačanjima, a Bayern je reagirao i pokušava dovesti Ramseya

VIDEO

Ne stišavaju se kontroverze i problemi unutar Bayernove svlačionice. Sada se oglasio i mladi francuski napadač Kingsley Coman (22) koji je već neko vrijeme van terena zbog ozljede ligamenta koljena, a vraća se u prosincu.

- Mi imamo stvarno dobru ekipu, to je istina, ali to je stara ekipa. Ljudi u klubu moraju razmišljati o novim pojačanjima, ako žele da Bayern i dalje bude konkurentan - kazao je Coman za ESPN.

Kuloari bliski klubu govore da najveće probleme autoritetu Nike Kovača u svlačionici Bayerna stvaraju dva najstarija igrača, Franck Ribery (34) i Arjen Robben (35). U tridesete su ušli i Robert Lewandowski, Thomas Muller, Jerome Boateng, Javi Martinez, Manuel Neuer i Mats Hummels i to je veliki problem za minhenskog velikana.

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness komentirao je cijelu situaciju za njemačke medije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igrači mog kluba su ušli u nekakvu zonu komfora i to nije dobro. Moramo im nabiti malo pritiska u idućih tri, četiri mjeseca i onda ćemo vidjeti tko može biti u ovoj svlačionici, a kome ćemo se zahvaliti - rekao je Hoeness koji krivnju za loše rezultate Bayerna svaljuje na igrače.

Prema prvim informacijama čini se da su u Bayernu već reagirali i na ljeto planiraju dovesti velškog reprezentativca Aarona Ramseya koji neće produžiti ugovor s Arsenalom. Također, njemački mediji pišu kako Bayern neće otkupiti Kolumbijca Jamesa Rodrigueza od Real Madrida i da će ga vratiti u Španjolsku nakon isteka dvogodišnje posudbe.

U napad bi mogao stići srpski reprezentativac Luka Jović (20) koji je najbolji strijelac Bundeslige s devet golova iz devet nastupa, a dodao je i tri asistencije. Napadač Eintrachta bi se idealno uklopio u najavljeno pomlađivanje Bayernova sastava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...