Obavijesti

Sport

Komentari 2

Conte iz momčadi 'odstranio' 4 igrača vrijedna 92 milijuna eura

Conte iz momčadi 'odstranio' 4 igrača vrijedna 92 milijuna eura

Dolaskom Ivana Perišića (33) i Yvesa Bissoume (25) dodatno se zaoštrila konkurencija među Spursima, a trener Conte je odlučio kako za neke ipak tamo nema mjesta

Dečki, hvala lijepa, ali možete potražiti nove klubove. Poruka uprave Tottenhama i trenera Antonija Contea za četvorku je jasna - dres Spursa više neće nositi, a vrijeme je da momčad iz Londona i nešto spremi u blagajnu. Talijanski strateg poslao je 92 milijuna eura vrijedne igrače da treniraju odvojeno čekajući transfer.

Tottenham deklasirao 'svece', Perišić debitirao! Chelsea slavio
Tottenham deklasirao 'svece', Perišić debitirao! Chelsea slavio

Riječ je o Tanguyu Ndombeleu (25), Giovanniju Lo Celsu (26), Sergiju Reguilónu (25) i Harryju Winksu (26). Ndombele je stigao još 2019. za velikih 77 milijuna eura iz redova francuskog Lyona, ali nikad se nije uspio nametnuti. A nakon što je klub ovog ljeta doveo i Yvesa Bissoumu (25) iz Brightona za 29 milijuna eura.

Ponudili su francuskog veznjaka Newcastleu, ali Eddie Howe je na klupi 'svraka' još uvijek neodlučan, dok je sam Ndombele izjavio da misli kako može biti sretan u Spursima. Sad, hoće li ta sreća potrajati kad bude trenirao odvojeno... Lo Celso je bio na posudbi u Lyonu prošle godine, ali nisu ga otkupili za 64 milijuna eura koliko su Spursi tražili na kraju sezone.

Tottenham Hotspur v Chelsea - Premier League - Wembley Stadium

A Reguilón i Winks su nastupali pod talijanskim stručnjakom, no dolaskom spomenutog Bissoume i našeg Ivana Perišića (33), ispali su iz rotacije. Imaju vremena pronaći nove sredine, a očito se neće previše buniti na Conteove odluke.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU