Obavijesti

Sport

Komentari 1

Conte: To je izraz nepoštovanja prema treneru Juventusa i meni

Conte: To je izraz nepoštovanja prema treneru Juventusa i meni
4

Imamo cijelu sezonu da nađemo najbolje rješenje za klub i za mene. Uživam raditi za Tottenham i s ovim igračima. Imam odličan odnos s vlasnikom, rekao je Conte

VIDEO

Juventus nikako ne može biti zadovoljan igrom ove sezone zbog čega brojni talijanski mediji insinuiraju da bi trener Massimiliano Allegri mogao dobiti otkaz. 

Pokretanje videa...

Juventus slavi trofej kupa 00:47

Talijanski prvoligaš očajno je startao u Ligi prvaka porazima kod PSG-a (1-2) i protiv Benfice na domaćem terenu (1-2) dok se u prvenstvu na ljestvici trenutačno nalazi na osmom mjestu s deset bodova. 

Neki talijanski mediji pronašli su već zamjenu za Allegrija, a tvrde da bi ga mogao zamijeniti Antonio Conte. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naime, treba uzeti u obzir da je talijanski strateg na klupi Tottenhama s kojim ove sezone igra jako dobro te ima ugovor do 2025. godine. 

Norwich City v Tottenham Hotspur - Premier League - Carrow Road

Uoči londonskog derbija, Conte se na konferenciji za medije osvrnuo na napise u talijanskim medijima da bi upravo on mogao zamijeniti Allegrija. 

- Ovo je nevjerojatno. U ovom trenutku mislim da je to izraz nepoštovanja prema treneru koji radi u Juventusu i prema meni koji sam u Tottenhamu. Tek smo počeli sezonu. Mnogo puta govorio sam o toj temi i uvijek sam rekao da sam sretan i da uživam u Tottenhamu - rekao je pa nastavio:

Coppa Italia - Semi Final Second Leg - Juventus v Inter Milan

- Imamo cijelu sezonu da nađemo najbolje rješenje za klub i za mene. Uživam raditi za Tottenham i u Tottenhamu s ovim igračima. Imam odličan odnos s vlasnikom. Ne vidim problem za budućnost. Sada je važno da smo fokusirani, potpisali smo ugovor jer su obje strane to željele. Ne vidim nijedan problem u ovom trenutku i ne želim čuti u budućnosti da netko govori o tome jer se iskazuje nepoštovanje prema drugom treneru i meni - zaključio je Conte.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu