Obavijesti

Sport

Komentari 99

Čop: Ovo je bilo šampionski! U šoku sam, "cirkus" utakmica...

Čop: Ovo je bilo šampionski! U šoku sam, "cirkus" utakmica...
11

Mi smo još u prvom dijelu praktički bili na kupanju s mirisom soli. Ali onda smo u nastavku, da se tako izrazim, pokazali m***, rekao je Duje Čop, dvostruki strijelac

VIDEO

Rijetko viđeno slavlje u Dinamovoj svlačionici. Tko je god ušao, bio je zaliven. Pjesma, uzvici "to", čuli su se još 20-ak minuta nakon kraja derbija u kojem je Dinamo u infarktnoj završnici dobio 3-2.

Devetorica igrača Dinama derbi su gledala iz svečane lože poljudskog stadiona. Svi su bili u deliriju nakon pobjedničkog gola.

- Još sam u šoku. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Mislim da nitko nikad nije preokrenuo 2-0 na Poljudu, pa ni neki svjetski klubovi - rekao je Duje Čop, koji je s dva gola Hajduku došao do sedam golova u derbijima protiv "bilih".

- Valjda sam sad pokazao da vrijedim. Mi smo još u prvom dijelu praktički bili na kupanju s mirisom soli. Ali onda smo u nastavku, da se tako izrazim, pokazali mu**. Ovo je čudesno. "Cirkus" utakmica. Ma prava šampionska utakmica - dodao je Duje.

Ante Ćorić bio je jedan od pokretača preokreta.

- Bio sam sretan kad sam ulazio. Nisam osjećao pritisak. Baš sam bio opušten. Naravno da mi je ovo najbolji dan u životu - rekao je Ćorić koji je pokazao zavidnu tehniku.

- Uvijek se tako opustim na terenu.

- Nije bilo dobro u prvom dijelu, ali smo i nakon 2-0 vodstva Hajduka vjerovali da se možemo vratiti. Trener nas je bodrio s klupe i znao sam da možemo barem do boda. U završnici smo dodali gas i pokazali snagu - rekao je Domagoj Antolić, a Josip Pivarić je dodao:

- Ovo mi je najluđa utakmica u životu.

Dinamovci su se ukrcali u autobus, a smiješak s lica nije silazio ni Soudaniju. Dizao je Alžirac palac gore. On je s tri asistencije bio jedan od velikih Dinamovih junaka.

Anđelković: Žao nam je zbog navijača...

S druge strane, tužan je pred novinare izašao Mislav Anđelković.

- Sad smo pričali u svlačionici. Žao nam je, najviše zbog navijača. Bili smo fizički i emotivno iscrpljeni nakon Dnjipra, ali večeras smo veći dio utakmice dobro izgledali. Maglica je zabio za 3-0, svirali su zaleđe. Ne znam je li bilo jer je lopta na putu prema golu dirala jednog igrača Dinama i to se ponekad ne svira - rekao je Anđelković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...