Obavijesti

Sport

Komentari 39

Ćorić donio bodove Dinamu kod Intera, Slaven je nadigrao Istru

Ćorić donio bodove Dinamu kod Intera, Slaven je nadigrao Istru
5

TREĆA U NIZU Dinamo je poslije pobjeda nad Belupom i Cibalijom uzeo i treću pobjedu u nizu. Golom Ante Ćorića u Zaprešiću srušen je Inter čime su se 'modri', barem privremeno, približili Rijeci na tri boda minusa

VIDEO

U utakmici 14. kola Prve HNL u Zaprešiću su nogometaši Dinama pobijedili Inter u Zaprešiću s 1-0 (1-0).

Inter (4-2-3-1): Čović - Bosec, Filipović, Komorski, Mesfin - Šoljić, Šarić (od 70. Brlečić) - Ottochian (od 67. Čeliković), Puljić, Blažević - Kolar (od 77. Mamut).

Dinamo (4-2-3-1): Livaković - Matel, Sigali, Benković, Pivarić - Pavičić, Machado - Soudani (od 83. Schildenfeld), Ćorić (od 54. Knežević), Fernandes - Henriquez (od 60. Šitum).

Hrvatski prvak je slavio u Zaprešiću i to pogotkom postignutim već na početku susreta. Dinamo je poveo u 9. minuti nakon preciznog udarca Ante Ćorića, a u 30. minuti igrač domaćina Jakov Puljić je pogodio vratnicu. U nastavku je Dinamo čuvao prednost, dok Inter nije mogao do izjednačenja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Veliku šansu u 69. minuti promašio je Mario Šitum. Soudani je probio desnu stranu i ubaico, golman domaćih Čović odbio loptu do Šituma koji je sa šest metara poslao loptu preko gola.

Dinamo je trenutno drugi s 32 boda, tri manje od vodeće Rijeka koja ima 35 i utakmicu manje, dok je Inter na šestom mjestu s 12 bodova. 

Utakmica se igrala na stadionu ŠRC Zaprešić pred 1.500 gledatelja, a sudio je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

Livaković: Dižemo se svi skupa

- Dobra utakmica, obje momčadi su pokazale kvalitetu. Inter je po meni jako dobra ekipa. Moramo biti svjesni da nas niti na jednom gostovanju ne čeka lagan zadatak, sve su momčadi dobro posložene. Svima će biti teško na gostujućim utakmicama, kako nama, tako i Rijeci. Da, imao sam na početku utakmice jednu dobru obranu, no tako je to u Dinamu. Mogu biti zadovoljan svojim obranama. Pokazali smo da smo prava momčad, dižemo se, svi smo skupa u ovome. Lijepo zvuči, u pet utakmica sam primio samo jedan gol - rekao je Dominik Livaković, golman Dinama.

Domagoj Pavičić opet je odigrao vrlo dobru utakmicu.

- Bila je to dosta teška utakmica, no najvažnije je da smo opet dohvatili tri boda. Iako, nismo baš igrali predobro. Teren je bio jako težak, teško je po takvom travnjaku uspostaviti pas igru kojoj mi težimo. Sada se nadamo da će se Rijeka sutra poskliznuti, da ćemo smanjiti tu prednost. I okrećemo se sljedećim utakmicama Sevilli i Splitu - poručio je veznjak.

- Dinamo nas je uzeo na 'aktera', nismo očekivali da nam prodaju takvu akciju iz slobodnog udarca. Bilo je to ipak malo prenaivno. Baš mi je žao. Prvo smo poluvrijeme mi bili bolja momčad, u drugom je ipak bio Dinamo. I zasluženo su stigli do pobjede - rekao je Mislav Komorski, stoper domaćih.

Ekspresno u Koprivnici

Slaven Belupo je slavio protiv Puljana s 2-0 i to pogocima u prvih osam minuta susreta. Prvo je već u 2. minuti Gordan Barić glavom pogodio mrežu gostiju, a samo šest minuta kasnije Brazilac Heder postavlja konačnih 2-0. 

Slaven je šesti s 14 bodova, a Istra osma s 11 bodova. 

Pred 500 gledatelja na Gradskom stadionu sudio je Vučemilović iz Osijeka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov