Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ćorić nakon pobjede: Izgubio sam razum i nisam bio miran, ali dečki su me vratili u život

Ćorić nakon pobjede: Izgubio sam razum i nisam bio miran, ali dečki su me vratili u život
3

Hrvatski tenisači svladali su Švedsku pobjedama Borne Ćorića te Mektića i Pavića, a u subotu moraju pobijediti Argentinu kako bi osvojili jedno od prva dva mjesta u skupini

VIDEO

Hrvatska muška teniska reprezentacija izjednačila je protiv Švedske na 1-1 u susretu drugog kola skupine A Davis Cupa u Bologni nakon što je Borna Ćorić pobijedio Mikaela Ymera 6-4, 3-6, 6-3 nakon dva sata i 40 minuta.

Pokretanje videa...

Borna kao Goran: 152. igrač svijeta osvojio Masters, pomeo Tsitsipasa i ušao u povijest VIDEO

- Meč je bio težak i fizički i psihički. U drugom setu sam odigrao dosta loše, ali su mi nakon toga dečki s klupe puno pomogli. Nakon dugog vremena sam 'izgubio razum' i nisam ostao miran, ali dečki su bili tu, vratili me u život i odigrao sam stvarno dobar treći set - rekao je Borna nakon čega je odgovorio što mu je prolazilo mislima nakon što je propustio tri povezane meč-lopte: 

- Iskreno, ništa posebno, uvijek sam fokusiran na sljedeći poen. Ostao sam miran, nisam ni o čemu drugom razmišljao osim kako odigrati bolje i izvući se iz te situacije.

Davis Cup - Group A - Croatia v Sweden

Prvi bod Šveđanima osigurao je Elias Ymer 6-2, 7-6 (2) pobjedom protiv Borne Goje koji je u drugoj dionici imao 4-2, ali nakon toga je izgubio servis te više nije imao pravu priliku za povratak. 

- Još jedan dan da je protivnik igrao dobro. Imao sam dosta šansi u drugom setu, mislim da sam ga trebao osvojiti pa ući u treći i vidjeti što će se dogoditi. Nije bio moj dan kao ni u srijedu. Mučim se dosta s podlogom, probao sam sve što sam mogao i znao, ali on je danas bio bolji - rekao je Borna. 

Davis Cup - Group A - Croatia v Sweden

Gojo je odgovorio koliko je u ovakvim uvjetima te nametnuti stil igre koji mu više odgovara 

- Zasad je izuzetno teško. Odserviram s 230 km/h, ljudi mi odigraju retern kao da sam servirao brzinom 20 km/h. Nema besplatnih poena. Pokušavam napraviti razliku jakim udarcima, ali je suparnicima lako braniti se - zaključio je. 

Mektić i Pavić slavili su protiv braće Ymer te su do pobjede došli u dva seta. 

- Ne bih rekao da je bilo neočekivano da će braća Ymer pružiti jak otpor. Sve u svemu, bio je težak meč, a nakon što smo vratili break zaostatka bili smo bolji - rekao je Pavić. 

Hrvatska, koja je lani igrala finale Davis Cupa, mora sada pobijediti Argentinu u subotu kako bi sigurno osvojila jedno od prva dva mjesta u skupini koja vode na završnicu koja će se igrati krajem studenoga u Malagi. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...