Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bornu Ćorića čeka duga stanka: Nije mi bitno kad ću se vratiti...

Bornu Ćorića čeka duga stanka: Nije mi bitno kad ću se vratiti...

Pozdrav svima, trenutno sam u New Yorku gdje sam u utorak operirao desno rame. Već neko vrijeme imam bolove u ramenu. Nakon razgovora s liječnicima shvatio sam kako je operacija najbolja opcija, napisao je hrvatski tenisač Borna Ćorić

VIDEO

Hrvatski tenisač Borna Ćorić (24) se duže vrijeme borio s bolnim desnim ramenom. Sve je počelo na Australian Openu ove godine, posljednji turnir odigrao je u veljači u Rotterdamu i nadao se kako će rehabilitacija i odmor zacijeliti ozljedu. Propustio je Miami i nekoliko turnira na zemlji, no, pomaka nije bilo pa se morao odlučiti na posljednju opciju koja mu je bila na pameti. A to je operacija.

Pokretanje videa...

Borna Ćorić na treningu 01:37

Bilo je neizbježno. Nije bilo smisla trpjeti bol već je morao razmišljati dugoročno. Bio je svjestan da mu samo operacija može garantirati rješenje svih problema i uvjet kako bi sljedeću sezonu dočekao maksimalno spreman.

Ćorić je prije nekoliko dana otputovao u New York na operaciju desnog ramena, a danas je objavio kako je operaciju uspješno izvršio u utorak. To je napravio u Bolnici za posebne operacije (Hospital for Special Surgery) kod čuvenog kriruga Davida Altcheka, koji je operirao brojne poznate sportaše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
ATP 500 - Rotterdam Open

- Pozdrav svima, trenutno sam u New Yorku gdje sam jučer operirao desno rame. Već neko vrijeme imam bolove u ramenu i unatoč isprobavanju nekoliko tehnika oporavka, bilo je jasno da je potrebno trajnije rješenje. Nakon razgovora s vodećim liječnicima zajedno sa svojim timom, zaključio sam da je najbolja opcija operacija - napisao je na Facebooku najbolje rangirani hrvatski tenisač pa nastavio:

- Operacija je prošla izuzetno dobro, vrlo sam zahvalan timu i liječniku Davidu Altcheku. Sada je vrijeme za oporavak i naporni rad da se što prije vratim na teren. Hvala svima na podršci - zaključio je Ćorić.

Prve prognoze za oporavak su od sedam do osam tjedana, ali Borna ne razmišlja o tome. 'Neću se žuriti' je odgovor na pitanje kada bi se mogao vratiti. I sam je svjestan da je pred njim dugačak oporavak ako želi se vratiti maksimalno spreman. Pa i pod uvjetom da propusti cijelu tekuću sezonu.

Tennis: US OPEN

- Jedno je sigurno, neću žuriti. Nevažno mi je koliko dugo neću igrati. Kad se spremim, spremim se. Stvarno ću si dati vremena, uzet ću zaštićeni renking - kazao je Ćorić, 30. na ATP ljestvici, za Sportske novosti.

S dužim oporavkom već ima iskustva jer je 2016. godine operirao desno koljeno pa zbog toga propustio finale Davis Cupa. Nakon ozljede se vratio bolji nego ikada, a držimo fige da tako bude i ovaj put.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu