Obavijesti

Sport

Komentari 33

Ćoriću za 18. rođendan baklje i produljenje ugovora do 2020.

Ćoriću za 18. rođendan baklje i produljenje ugovora do 2020.
14

Dinamovog supertalenta Antu Ćorića tražio je Everton, Real je spremio predugovor, no Mamić je bio brži. Jučer je slavio punoljetnost, a danas potpisuje novi ugovor...

VIDEO

Ja te volim Dinamo, orilo se u koridoru od 50-ak ljudi, koji su dočekali Antu Ćorića u zagrebačkom Središću na proslavi njegova 18. rođendana.

- Iznenadili su me, ali stvarno iznenadili. Znao sam da mama, tata i brat pripremaju slavlje, ali ovakvo nešto ni u snu nisam očekivao - rekao je od jučer punoljetni Ćorić.

Pokretanje videa...

24sata 00:35

Gorjele su baklje, tamburaši su "trgali" žice, a odmah pokraj njega stajala je i klapa. Odzvanjalo je Središćem kao da je rođendan Baracku Obami . Za stolom, tik pokraj velikog slavlja, piće je u miru ispijao Slaven Zambata . Legendarni napadač Dinama, koji je osvojio i Kup velesajamskih gradova 1967. godine, došao je čestitati rođendan Dinamovu dragulju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ante, znaš li tko je ovo - upitao ga je netko.

- Kako ne bih znao?! To je Slaven Zambata, Dinamova legenda - rekao je Ante i već u sljedećem trenutku on i Zambata bili su u zagrljaju.

- Mali je sjajan - rekao je Zambata, a fotografija bivše i sadašnje Dinamove zvijezde ganula je mnoge.

Davor Puklavec/PIXSELL

Među ostalima, i tamburaše koji su zasvirali "Ja zbog žena nisam htio, al' zbog Dinama sam pio" , čak je i društvo iz klape bilo na rubu suza... Da spase stvar, "uletjeli" su Antini majka, otac i brat. Zagrlili su ga, a dvjestotinjak ljudi počelo je pljeskati.

- Ne mogu vjerovati, ovo mi je najbolji rođendan u životu - govorio je Ćorić.

U tom trenutku nisu izdržali ni tamburaši, ostavili su instrumente sa strane i krenuli se fotografirati s Dinamovim "wunderkindom". Bila je to večer u kojoj je Ante ispunio dječački san. Odbio je Evertonovih 15 milijuna eura , odbio je i Realov predugovor, želio je jedino ostati doma i produljiti ugovor s Dinamom. Na 18. rođendan ispunili su mu se svi snovi.

U utorak je proslavio 18. rođendan, postao je punoljetan, a danas u 13 sati ispunit će mu se najveća želja. S Dinamom će potpisati ugovor na pet godina .

- Ante je biser našega kluba. Mladić koji je u godinama u kojima se nalazi veći talent nego što su bili Luka Modrić i Mateo Kovačić, a znamo gdje su oni danas i kakvi su igrači. Pred njim je još puno posla, ali nastavi li ovako raditi i razvijati se, nemoguće je uopće reći gdje mu može biti kraj. Užitak je raditi s njim, trenirati i odgajati takvog igrača i ja mu želim puno sreće - rekao je trener Dinama Zoran Mamić .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener