Obavijesti

Sport

Komentari 60

Ćorluka navijaču Spursa rekao da je idiot, smirivali ga treneri

Ćorluka navijaču Spursa rekao da je idiot, smirivali ga treneri
1

Branič Tottenhama u subotu je nakon utakmice protiv Stokea 'poludio' na navijača svoje momčadi koji ih je kritizirao, nazvao ga je idiotom, a smirio ga je trener Bond

VIDEO

Nitko me nije morao smirivati, niti me smirivao, rekao je Vedran Ćorluka nakon incidenta poslije posljednjeg sučeva zvižduka u jučerašnjoj utakmici Premiershipa na White Hart Laneu. Tottenham je u uzbudljivoj utakmici pobijedio Stoke 3-2, no ono što je zaokupilo pažnju britanskih medija ispad je hrvatskog reprezentativca.

Ćorluka se odmah nakon utakmice uputio prema tribini s navijačima i krenuo u obračun s jednim od navijača Tottenhama. Čarli je toliko pobijesnio da su ga morali smirivati trener Tony Parks i pomoćnik Harryja Redknappa Kevin Bond. Iako tvrdi da ga nisu trebali smirivati, Čarlijev izraz lica jasno pokazuje koliko je bio ljutit na navijača.

- Rekao sam jednom našem navijaču da je idiot. Tijekom cijele utakmice nas je provocirao i nešto negodovao umjesto da navija za nas. Rekao sam mu da nas podrži, a ne da nas kritizira - rekao je Vedran.

Britanski mediji odmah su se sjetili Wayne Rooneya i njegov ispad pred kamerama prošlog tjedna, a Bond nije želio uspoređivati Ćorluku s nokautom Erica Cantone.

- Ne, nije bilo nikakve šanse da Ćorluka ponovi ono što je Eric Cantona napravio 1995. godine, kada je kung-fu potezom napao navijača Crystal Palacea. Takvo što Ćorluka ne nosi u sebi. Čini mi se da je psovao navijača na hrvatskom, kasnije će mi zahvaliti što sam ga smirio - rekao je Bond, a Redknapp je samo kratko dodao:

- Nije mi jasno zašto bi bilo koji naš navijač imao nešto protiv naših igrača.

Navijači Tottenhama očito su na rubu živaca jer je u sličnom incidentu s navijačem Spursa tijekom iste utakmice bio rezervni igrač Stokea Ricardo Fuller. Tottenham je ovom pobjedom prekinuo crni niz bez pobjede u Premiershipu, ostali su u igri za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a i djelomično su isprali gorak okus uvjerljivog poraza od Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'