Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ćorluka opet prvi izbor: Hutton odlazi nakon svađe s Harryjem

Ćorluka opet prvi izbor: Hutton odlazi nakon svađe s Harryjem
1

Desni bek Tottenhama Alan Hutton navodno će na kraju sezone napustiti momčad zbog svađe s menadžerom Harryjem Redknappom, piše danas britanski Goal.com

VIDEO

Alan Hutton će na ljeto napustiti Tottenham, a razlog je svađa s trenerom Harryjem Redknappom. Naime, Harry je nakon teškog poraza Tottenhama od Fulhama u FA Cupu krajem siječnja u svlačionici napao Škota i optužio ga pred svim suigračima za lošu utakmicu i poraz 4-0. Hutton mu navodno nije ostao dužan te mu je odgovorio kako ne može jedino on biti krivac za poraz i tu je menadžeru Spursa prekipjelo. Sljedeći dan svađa je nastavljena u trenerovu uredu i Alan je navodno dobio slobodne ruke da već sljedeće ljeto nađe novi klub.

Svađa preko koje očito neće prijeći ni trener, ali niti igrač, došla je baš nakon odličnih igara Škota kojima je iz momčadi istisnuo našeg Vedrana Ćorluku. Nakon tog sukoba Vedran se vratio u momčad, a Hutton više nije bio ni blizu  prve postave. Nažalost, Čarli se ozlijedio u utakmici Lige prvaka, a da je svađa s Huttonom bila ozbiljna pokazuje i činjenica da je Harryjev izbor za desni bok u nedostatku hrvatskog reprezentativca William Gallas.

- Harry je istaknuo Huttona kao jednog od onih koji je odigrao lošu utakmicu. Ovaj mu se suprostavio i odmah je nastala frka. Pale su teške riječi, a trener ga je i sljedeći dan pozvao na razgovor koji se pretvorio u još težu svađu. Od tada Alan više nije u sastavu - rekao je izvor iz svlačionice britanskom izdanju Goal.coma.

Hutton je u spomenutoj utakmici skrivio penal u 11. minuti, a Spursi su već do poluvremena gubili 4-0 u utakmici u kojoj je isključen i Michael Dawson. Nakon toga Hutton nije više igrao, a nije ni na popisu ozlijeđenih igrača Tottenhama. Na ljeto će biti na transfer listi, a kao najrealnija opcija javljaju se Sunderland i Aston Villa koji bi za Škota morali platiti približno 6 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...