Obavijesti

Sport

Komentari 21

Cormier: Ne volim Jona Jonesa, ali Miočić nema nikakve šanse

Cormier: Ne volim Jona Jonesa, ali Miočić nema nikakve šanse

Jonesa nikada nije dobio dok je Stipu šokirao teškim nokautom pa dva puta zaredom izgubio. I vjerojatno nema boljeg čovjeka na svijetu koji iz prve ruke može prokomentirati megaborbu u nastajanju

VIDEO

Jon Jones se nije borio više od dvije godine, Stipe Miočić više od godinu dana. Ipak, okršaj teškaškog dvojca čeka se kao suho zlato unatoč činjenici da je prvak Francis Ngannou i sve je izvjesnije da bi ga mogli gledati još ovog ljeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

ARMAGEDON SHOW: Forgač, Pejić i Croata - najava velikog finala, osvrt na Miočić vs Ngannou | PODCAST 26:42

Barem je tako dao naslutiti sam 'Bones', no dok se ugovor ne potpiše i ne odgledamo sučeljavanje... Sve je samo pusta želja.

Ipak, do borbe će doći prije ili kasnije pa je potencijalni okršaj najvećeg borca teške kategorije i po mnogima najvećeg uopće prokomentirao čovjek koji se borio s obojicom.

Daniel Cormier imao je što za reći.

- Obojica su snažni, čvrsti i nevjerojatno potkovani borci. Ipak, kad sam izgubio od Jonesa (u poluteškoj op.a.), dao sam sve od sebe. I u prvoj borbi i u revanšu. Pripremio sam se najbolje ikada, trenirao sam najviše što sam mogao i bio sam toliko siguran u sebe, a ipak me uspio pobijediti - rekao je Cormier o Jonesu.

Potom se osvrnuo i na trilogiju s Miočićem. U prvoj borbi je šokantno nokautirao Stipu, u drugoj on sam izgubio teškim nokautom da bi u trećoj nakon podijeljene odluke pojas teškaškog šampiona svijeta ostao u Stipinu vlasništvu. 

- Stipe Miočić je jako dobar borac, ali da sam za Stipu bio pripremljen kao za revanš protiv Jonesa, ne bi me nikada pobijedio. A za Jonesa to ne mogu reći. Da sam bio dovoljno pripremljen da mogu dati sve od sebe, ne bih izgubio od Miočića. Da se razumijemo, ja jako cijenim Stipu - prokomentirao je DC pa dodao:

- Smatram da taj meč nije dobar za njega. Bit će to odlična borba, ali kada promislim malo o njima dvojici, ne vidim kako bi Miočić mogao pobijediti. Ne volim Jonesa, ali bolji je borac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba